Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2017, 19:09
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Netflix pripraví v spolupráci s autorom komiksov Kingsman či Kick-Ass ďalšie šialené filmy. Čo nás čaká?

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Ešte v auguste tohto roku uskutočnil Netflix svoju prvú akvizíciu.

Netflix má pred sebou skutočne veľkolepé plány, o čom sme vás informovali ešte minulý mesiac. Na konci tohtoročného leta mimo iného stihol odkúpiť komiksové vydavateľstvo Millarworld, ktoré je známe svojimi hitmi, ako Kick-Ass, Kingsman, Wanted a mnohými ďalšími. Majiteľ Millarworldu, Mark Millar, prehovoril o vynikajúcej spolupráci so štúdiom, z ktorého návštevy si odniesol len tie najlepšie dojmy. Doslovne teda prehlásil: „Veľké filmové štúdio vytvorí každoročne približne 30 až 40 hodín originálneho materiálu. Netlixu sa však tohto roku podarilo pokoriť hranicu 1 000 hodín, ktorá stále rastie." Ďalej Miller dodáva, že pokiaľ by Millarworld predal bežnému filmovému štúdiu, dočkali by sme sa niekoľkých dobrých filmov v priebehu dekády. To však rozhodne nie je prípad Netflixu.

Počas prvého stretnutia so štúdiom k nemu tvorcovia prišli so štyrmi až piatimi projektami, ktoré by chceli natočiť hneď, ako to len bude možné. Ich energiu a výbojnosť prirovnal k Hollywoodu z roku 1920. Okrem spolupráce so štúdiom bude ale Millar samozrejme pokračovať aj na tvorbe komiksov. Na otázku, či sa v budúcnosti prostredníctvom jeho spolupráce s Netflixom dočkáme ďalších Kingsmanov a Kick-Ass titulov odpovedal, že to v žiadnom prípade nemožno vylúčiť. Pri štúdiu, akým je Netflix podľa neho neexistujú žiadne konkrétne limity a všetko je len otázkou nadšenia pre konkrétny projekt a samozrejme vzájomnej dohody. Navyše, v prípade tejto dvojice filmov treba ešte prizerať na fakt, že k obom snímkam vlastní práva Matthen Vaughn - režisér, spoluscenárista a producent Kick-Ass/Kingsman.

Netflix pripraví v spolupráci s autorom komiksov Kingsman či Kick-Ass ďalšie šialené filmy. Čo nás čaká?
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia