Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2017, 4:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Justice League bude mať potitulkovú scénu! Pozrite sa na zábery z natáčania a taktiež sa tešte na Aquamana jazdiaceho na žralokoch

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Pár posledných noviniek pred očakávanou premiérou.

Ak sledujete filmové informačné kanály, v posledných 2 týždňoch vám už je asi z noviniek a drobností okolo Justice League zle. Naposledy to bolo pred premiérou takto prehustené počas šialenstva okolo Age of Ultron, kedy sme boli znechutení oveľa viac (kedže sme takmer všetky tie trailery a nové zábery sledovali). Aj preto sa u nás o snímke dočítate každé 2-3 dni. Jednoducho skĺbime viac noviniek, aby sme vám neskazili posledné dni pred premiérou. A tak sa dnes môžete pozrieť na video s behind the scenes zábermi.

Okrem toho tu máme aj vyhlásenie Jasona Momou (Aquaman) o tom, že z kina nemáme odchádzať pokým film neskončí úplne. Dočkáme sa totiž jednej potitulkovej scény. A aby toho od Momou nebolo málo, potvrdil nám, že v jeho sólovke uvidíme niektoré postavy jazdiť na žralokoch. Na to si však ešte počkáme, keďže premiéra Aquamana od Jamesa Wana je na pláne až na 21. december 2018. Na záver tu pre vás ešte máme informáciu, že v Justice League nebude bojovať so svojím ikonickým Tridentom, ale žezlom požičaným od Meery. Okrem videa nižšie si môžete pozrieť ďalšie zábery spoza kamier na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia