Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2017, 15:26
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Agenti S.H.I.E.L.D. sa po vzore filmového sveta MCU vydajú do kozmu. Prvá ukážka z piatej série sľubuje vesmírne súboje aj návrat rasy Kree

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Coulsona a jeho agentov čaká v nadchádzajúcej sérii výzva úplne iného levelu. Nové epizódy dorazia na televízne obrazovky už v decembri.

Pri príležitosti nedávno odvysielaného finále prepadáku menom Inhumans sa o slovo konečne prihlásila aj v poradí piata séria seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. Tá sa totiž predstavila vôbec prvým promo videom, vďaka ktorému máme aspoň akú-takú predstavu o tom, kam nás dobrodružstvá Coulsonovho tímu zavedú najbližšie. Ako sme mohli vidieť naposledy, ústredným hrdinom sa za pomoci Ghost Ridera podarilo zachrániť svet.

Ich oslava však bola prerušená záhadným mužom a jeho elitným tímom, pričom sme sa vzápätí spoločne s Coulsonom ocitli na palube vesmírnej lode. Naši agenti teda budú musieť zistiť, kde sa nachádzajú a ako sa vlastne môžu dostať späť domov. Dvojdielna premiéra piatej série je naplánovaná na 1. decembra (prosinca) 2017. Patríte k fanúšikom seriálu?

Agenti S.H.I.E.L.D. sa po vzore filmového sveta MCU vydajú do kozmu. Prvá ukážka z piatej série sľubuje vesmírne súboje aj návrat rasy Kree
Zdroj: ABC/Marvel Entertainment
Domov
Zdieľať
Diskusia