Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2017, 17:23
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

3. séria Daredevila sa začína natáčať dnešným dňom! O čom vlastne bude?

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL
Uložiť Uložené

Diabol z Hell's Kitchen je späť!

Najobľúbenejším členom seriálových Defenders je bezpochyby Daredevil, ktorým v roku 2015 celý tento previazaný komiksový svet pod hlavičkou Netflixu aj odštartoval. Odvtedy už ale nejaký ten piatok ubehol a Matt Murdock v podaní skvelého Charlieho Coxa má za sebou už dve mimoriadne úspešné série, pričom Diablovi z Hell's Kitchen sa aj naďalej dostáva zaslúženého lesku. A pevne veríme, že nás neprestane ohurovať ani v sérii s poradovým číslom 3, ktorá sa dnes konečne začala natáčať v uliciach New Yorku. To potrvá až budúceho roka a samotnej premiéry tretej série by sme sa mali dočkať najskôr koncom leta/na jeseň 2018.

Pred Daredevilom totiž uvidíme ešte druhú sériu Jessicy Jones (asi na jar) a so svojou druhou sériou dorazí aj Luke Cage, a to pravdepodobne v lete. A čo nás v tretej sérii Daredevila vlastne čaká? Nuž, podľa konca Defenders môžeme predpokladať, že seriál bude adaptovať komiks Born Again od Franka Millera, v ktorom Matt stretáva svoju matku Maggie. Opäť bude ale úradovať aj úžasný záporák Wilson Fisk v podaní Vincenta D’Onofria, ktorý bol oficiálne potvrdený iba pred niekoľkými málo týždňami. Pokiaľ viete, o čom je, alebo ste komiks Born Again rovno čítali, je vám jasné, že sa môžeme tešiť na veľkolepú 3. sériu. Ďalšie podrobnosti o príbehu sa snáď objavia už čoskoro.

3. séria Daredevila sa začína natáčať dnešným dňom! O čom vlastne bude?
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia