Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2017, 14:06
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ben Affleck sa snaží prísť na elegantný spôsob, ako z úlohy Batmana postupne odstúpiť a opustiť tak DCEU

FILMY A SERIÁLY BATMAN BEN AFFLECK DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Súčasný predstaviteľ filmového Batmana opäť raz naznačuje svoj odchod zo sveta DCEU.

Fanúšikovia Bena Afflecka a jeho postavy Batmana musia mať v niekoľkých posledných mesiacoch život ako na jednej bláznivej hojdačke. Nielen že sa herec najprv vzdal réžie Batmanovej sólovky, neskôr sa dokonca začali stále častejšie objavovať správy ohľadom jeho odchodu či preobsadení iným hercom, a to vďaka adaptovaniu príbehu Flashpoint Paradox. A hoci sa Ben na Comic-Cone v San Diegu vyjadril, že DCEU neopustí, jeho zotrvanie v úlohe gothamského rytiera je stále viac než otázne, čomu rozhodne nasvedčujú aj hercove nedávne slová:

Nový film o Batmanovi, za ktorým stojí Matt Reeves (War for the Planet of the Apes), je niečo, nad čím uvažujem. S touto postavou ale nebudete navždy, a tak sa snažím nájsť elegantný a cool spôsob, ako sa od nej postupne presunúť ďalej.

Ben Affleck sa snaží prísť na elegantný spôsob, ako z úlohy Batmana postupne odstúpiť a opustiť tak DCEU
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Ťažko síce povedať, nakoľko sú nové skutočnosti vážne, je však jasné, že v kuchyni DCEU sa niečo deje a kým nedostaneme nejaké oficiálne stanovisko od štúdia Warner Bros., nemá veľmi zmysel o tom polemizovať. Možno Affleck odíde po sólovke Batmana, možno bude preobsadený v snímke o Flashovi a možno v tomto filmovom svete nakoniec zotrvá ešte niekoľko rokov. Nuž, uvidíme. Určite sa s nami ale podeľte o vaše názory v komentároch. Ste spokojní s Benom ako Batmanom a chcete, aby ostal, alebo by ste radšej prijali niekoho iného?

Domov
Zdieľať
Diskusia