Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2017, 0:25
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pokračovanie Deadpoola ohlásilo návrat skvelými debutovými zábermi. Vychutnajte si tie najzaujímavejšie momenty vďaka sérii obrázkov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pevne veríme, že nás bude štúdio 20th Century Fox zahlcovať podobne zábavnou kampaňou, ako pred príchodom jednotky. Zatiaľ tomu všetko nasvedčuje.

Ako už mnohí z vás veľmi dobre vedia, očakávané pokračovanie Deadpoola sa nám konečne predstavilo úplne prvými zábermi, a to konkrétne prostredníctvom skvelého a zábavného teaser traileru. Ten začína dlhšou úvodnou scénou, počas ktorej Deadpool maľuje obraz, no a po nej už nasleduje sled krátkych momentov priamo z filmu. Pokiaľ si ich teda chcete pripomenúť bez opakovaného zastavovania videa, môžete tak učiniť v galérii po textom, kde nájdete výber tých najzaujímavejších. V závere už iba pripomenieme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 31. mája (květen) 2018 a ak sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Páčila sa vám debutová ukážka?

Domov
Zdieľať
Diskusia