Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2017, 15:46
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Televízia JOJ nečakane zrušila svoju populárnu kriminálku Za sklom. Dočkať sa jej máme až na budúci rok. Ako túto zmenu odôvodnila?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V hlavných úlohách slovenskej kriminálky Za sklom vystupujú známi herci, ako Ján Koleník, Tomáš Maštalír či Kamila Magálová.

Kriminálka Za sklom predstavuje pre televíziu JOJ významný projekt a preto táto náhla zmenila zaskočila nejedného diváka. Druhú sériu sledovaného seriálu propagoval na Facebooku aj generálny riaditeľ Joj Group, Marcel Grega: „Jej druhá séria (kriminálky Za sklom) prinesie po mimoriadne náročnej výrobe osem napínavých a vizuálne prepracovaných epizód plných akcie, zvratov, prekvapivých momentov a atraktívnych lokácií. Seriál sa ešte viac dotkne politických či kriminálnych reálií a v súvislosti s obchodovaním so zbraňami dokonca aj vojny na Ukrajine a v Sýrii. Ani v nových častiach nebudú chýbať Ján Koleník, Tomáš Maštalír, Kamila Magálová alebo Jiří Bartoška, pribudne navyše niekoľko nových postáv, ktoré stvárnia skvelí herci Zuzana Kanócz, Táňa Pauhofová, Zuzana Mauréry, Milan Kňažko, Alexander Bárta, Maroš Kramár, Noël Czuczor aj Ján Jackuliak." 

Prečo potom po veľkých prípravách a chvále prišlo k tejto zmene? Dôvod stiahnutia, ktorý JOJka uvádza, je nevyhovujúci vysielací čas (po 21:25). Za sklom sa podľa posledných informácií presúva na budúci rok a pravdepodobne ju uvidíme v hlavnom vysielacom čase. Ku konkrétnemu termínu sa zatiaľ ale nikto z vedenia nevyjadril. Sledujete túto kriminálku? Čo na ňu vravíte? A aký máte názor na pôvodný vysielací čas? Vyhovoval vám?

Domov
Zdieľať
Diskusia