Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2017, 13:10
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Bonus pre fanúšikov Ricka a Mortyho. Mr. Poopybutthole sa vracia v krátkom klipe, v ktorom nám ukáže svoju emocionálnu cestu životom

FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Video neobsahuje žiadne dialógy, ale aj tak na vás dokáže emocionálne zapôsobiť.

Tretia séria mega úspešného animovaného seriálu Rick and Morty z dielne Adult Swim je už nejakú dobu za nami. Takmer dva roky sme museli čakať na najnovšie dobrodružstvá našej obľúbenej dvojice. Nakoniec sa to ale naozaj oplatilo. Tvorcovia Dan Harmon a Justin Roiland si dávajú záležať na každej jednej epizóde a ich snaha sa vo výsledku odráža. Preto im ani nedávame za vinu to dlhé a bolestivé čakanie. Ako dopadla celá tretia séria ste sa mohli dočítať v našej recenzii tu. 

Na Deň vďakyvzdania nám tvorcovia prinášajú krátky klip s Mr. Poopybuttholesom. Toho sme už mohli vidieť v epizóde S02E04 Total Rickall a na konci druhej a tretej série. Tam nám dáva jasne najavo, že čakanie na ďalšiu sériu nebude ľahké. Klip začína koncom poslednej série a Mr. Poopybutthole si vo svojom kresle prezerá rodinný album. Vieme, že už má vlastnú rodinu a my si pomocou následujúceho krátkeho videa pod názvom The Poop In My Pants môžeme prezrieť jeho emocionálnu cestu životom.  

Domov
Zdieľať
Diskusia