Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 11:45
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Ako sa ľudia z Warner Bros. snažili oholiť Henryho Cavilla a akou zmenou oproti Justice League prejde Aquamanov podvodný svet?

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Superman s fúzmi nevyzerá vôbec zle.

Nasledujúci článok obsahuje spoilery z filmu Justice League!

Dlhoočakávaná tímová jazda Justice League od DC je už za nami. Našu recenziu spolu so všetkými novinkami a informáciami môžete nájsť v tomto vlákne. V Justice League sme mohli vidieť jednu scénu odohrávajúcu sa v podmorskom meste Atlantis. Tam prebehol súboj Aquamana (Jason Momoa) a Mery (Amber Heard) proti Paradémonom. Po ňom prišiel krátky dialóg, v ktorom Mera vytvorila vzduchovú bublinu pre komunikovanie. K tejto veci sa na svojom Twitteri vyjadril aj režisér nadchádzajúcej sólovky o kráľovi Atlantisu, ktorá nás čaká o rok. V nej jasne hovorí, že sa v jeho podmorskom svete žiadnych vzduchových bublín nedočkáme. Ako teda budú postavy pod vodou komunikovať? Nuž to si James Wan (The Conjuring 2) zatiaľ necháva pre seba. Aquamana uvidíme v kinách až 20. decembra (prosinec) 2018. 

Vráťme sa ale na malý moment Justice League. Jednou z prekážok pri dotáčkach tejto snímky boli totiž fúzy Henryho Cavilla (Superman). Ten si ich nemohol oholiť kvôli jeho ďalšej role v najnovšom Mission: Impossible. Warner Bros. sa dokonca skontaktovalo s Paramountom, či sa ohľadom jeho výzoru nedá niečo urobiť. Ich žiadosť bola síce zamietnutá, no Warneri sa nevzdávali. Navrhli, aby sa Cavill oholil, pretože pridanie fúzov prostredníctvom počítačov bolo podľa nich omnoho jednoduchšie, než ich odstránenie.

Odporúčané
Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) 25. marca 2021, 14:30

Špecialista na vizuálne efekty pre Warner Bros. na Reddite prezradil: „Paramount ho mal oholiť a pridať falošné fúzy pre MI6. Spravili sme pár záberov Supermana s falošnou bradou, aby sme im dokázali, že je to o dosť jednoduchšie. Warner Bros. dokonca ponúklo preplatiť celý proces, ale povedali nie.“ Na budúci rok teda uvidíme, ako dôležité boli tieto drahé fúzy. Mission: Impossible 6 má naplánovanú premiéru na 26. júla (červenec) 2018. 

Domov
Zdieľať
Diskusia