Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2017, 16:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Jakub Paulík

Fear the Walking Dead získava hereckú pomoc z hlavného seriálu. Zdvihne postava Morgana záujem o spin-off?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

S Morganom sa v The Walking Dead pravdepodobne rozlúčime ôsmou sériou. Jeho príbeh tým ale nekončí.

Možno ste v nedávnej dobe zachytili informáciu o tom, že sa vo Fear the Walking Dead objaví očakávaná crossoverová postava. Podľa relácie Talking Dead ňou nemá byť nik iný, ako Morgan Jones (Lennie James). To je pomerne prekvapivá voľba, pretože žiadna z fanúšikovských teórií sa o tejto postave nezmieňovala. Otázne ale je, akú rolu bude Morgan v seriáli predstavovať. Buď zistíme, čo robil medzi prvou až piatou sériou The Walking Dead (keďže sa v tomto časovom období v seriáli neobjavil), alebo bude jeho príbeh jednoducho pokračovať priamo po ôsmej sérii. V druhom prípade ale nastáva problém. Spin-off sa zatiaľ odohráva ďaleko pred udalosťami hlavného seriálu, takže by bolo nutné pre chystanú štvrtú sériu, ktorá sa práve nakrúca v Texase, urobiť veľmi veľký časový posun. Ten by ale v tomto prípade nedával veľký zmysel. O to pravdepodobnejšia sa zdá možnosť, že sa definitívne dozvieme, čo postava Morgana robila počas obdobia, kedy sme ju nevideli v hlavnom seriáli. 

Fear the Walking Dead získava hereckú pomoc z hlavného seriálu. Zdvihne postava Morgana záujem o spin-off?
Zdroj: AMC


Fanúšikovia, ktorí ale sledujú iba The Walking Dead by však podľa tvorcov nemali byť vôbec smutní. Postavu Morgana uvidíme aj naďalej v momentálne prebiehajúcej ôsmej sérii, kde ho vraj čaká ešte množstvo dôležitých udalostí a rozhodnutí. Jeho presun do dcérskeho projektu však otvára aj otázku, či sa s ním na konci série definitívne nerozlúčime. Buď tomu bude tak, alebo si herec Lennie James reálne trúfa pendlovať medzi nakrúcaniami oboch seriálov. „Udalosti ôsmej série The Walking Dead pripravia Morgana na Fear the Walking Dead. Bolo pre nás podstatné, aby sme sa na svet seriálu pozreli novými očami, ale zároveň známymi," prezradil showrunner seriálu, Scott M. Gimple. A ako to vidíte vy? Ste s výberom Morgana spokojní? A myslíte si, že uvidíme jeho minulosť či budúcnosť?

Domov
Zdieľať
Diskusia