Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2017, 14:47
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér oscarového animáku Feast nakrúti celovečerný film o chlapcovi, ktorý z krutej reality uniká do fantazijného sveta svojich snov

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Patrick Osborne chystá pre Netflix zaujímavý animovaný celovečerák.

Krátky animák Feast sa u nás premietal pred projekciou Big Hero 6 a odniesol si aj Oscara za najlepší animovaný kraťas. Jeho režisér Patrick Osborne má teraz na stole ďalšiu ponuku zrežírovať celovečerný projekt. Opäť pôjde o animovaný film a do sveta ho vypraví Netflix.

Zatiaľ ale máme o deji pomerne málo informácií. Dej by sa mal točiť okolo mladého chlapca, ktorý sa ťažko vyrovnáva s tvrdosťou reality, a tak utečie do fantazijného sveta svojich snov. Scenár napíše Emma Needell (The Water Man).

Patrick Osborne má za sebou aj krátky film Pearl, pracoval aj na fantasy sitcome Imaginary Mary a ako animátor sa podieľal na projektoch, ako Bolt, Wreck It Raplh či Na vlásku. V súčasnosti pracuje na adaptácii komiksu Nimona od Noelle Stevenson. Okrem toho sa s ním počíta aj na réžiu snímky Battling Boy, ktorá bude tiež adaptáciou komiksu.

Domov
Zdieľať
Diskusia