Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2017, 14:32
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Posledná epizóda 4. série Black Mirror bude mať dĺžku filmu a odhalí niekoľko samostatných a zvrátených príbehov plných smútku či bolesti

FILMY A SERIÁLY BLACK MIRROR
Uložiť Uložené

Obľúbený seriál Black Mirror vnadí na očakávanú štvrtú sériu ďalším oficiálnym trailerom. V centre pozornosti sa tentokrát ocitla epizóda s názvom Black Museum.

Tak a máme to prakticky potvrdené. Po nedávnych ukážkach pre dve epizódy (Arkangel a Crocodile) z očakávanej štvrtej série skvelého Black Mirror sa totiž svojím vlastným trailerom a plagátom odhaľuje aj v poradí šiesta časť s názvom Black Museum, je teda viac než pravdepodobné, že budú tie zvyšné tri taktiež prestavené v podobnom duchu.

Stopáž Black Museum bude po vzore poslednej epizódy tretej série činiť približne 90 minút a podľa výkonnej producentky Annabel Jones nás čaká čistý popcorn, v ktorom nájdeme hneď tri samostatné príbehy. Za réžiou stojí Colm McCarthy (The Girl with All the Gifts, seriál Peaky Blinders) a čo sa samotného obsadenia týka, uvidíme hercov, ako Douglas Hodge, Letitia Wright či Babs Olusanmokun. Netflix by mal všetky epizódy nadchádzajúcej série sprístupniť ešte v priebehu tohto roka, konkrétny dátum však stále ostáva záhadou. Pre viac informácií vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Posledná epizóda 4. série Black Mirror bude mať dĺžku filmu a odhalí niekoľko samostatných a zvrátených príbehov plných smútku či bolesti
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia