Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2017, 11:59
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Kráska Maggie Grace posilní štvrtú sériu Fear the Walking Dead. Po potvrdení postavy Morgana je tak zombie seriál razom lákavejší

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Televízny zombie projekt Fear the Walking Dead získal niekoľko zaujímavých hereckých posíl. Pevne veríme, že seriál vďaka nim kvalitatívne porastie.

Iba pred niekoľkými málo dňami sme informovali o tom, že zombie seriál Fear the Walking Dead posilní crossoverová postava Morgana Jonesa (Lennie James), no a dnes pre vás máme ďalšiu novinku ohľadom obsadenia, vďaka ktorej by mohla štvrtá séria prilákať ešte o čosi viac divákov. Podľa najnovších správ ju totiž posilní krásna Maggie Grace (Taken, seriál Californication), no bližšie detaily týkajúce sa jej postavy sú zatiaľ zahalené rúškom tajomstva.

Medzi ďalšími novými hercami sa nachádza aj Jenna Elfman či Garret Dillahunt. Natáčanie štvrtej série momentálne prebieha v Texase a dočkať by sme sa jej mali v priebehu roka 2018. Patríte k fanúšikom seriálu Fear the Walking Dead? A ak náhodou nie, zaujala vás táto herecká posila natoľko, aby ste mu predsa len dali šancu?

Kráska Maggie Grace posilní štvrtú sériu Fear the Walking Dead. Po potvrdení postavy Morgana je tak zombie seriál razom lákavejší
Zdroj: CBS Films
Domov
Zdieľať
Diskusia