Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2017, 10:24
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kráska Mary Elizabeth Winstead a Aaron Paul si zahrajú v dráme o priateľstve kriminálnika na úteku a nepočujúceho chlapca

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Projekt The Parts You Lose sa momentálne nakrúca.

Víťaz ceny Emmy Aaron Paul a Mary Elizabeth Winstead si spoločne zahrajú v dráme The Parts You Lose. Scenár napísal Darren Lemke a réžie sa chopí Christopher Cantwell (Halt and Catch Fire). Vo filme budeme svedkami nevšedného priateľstva medzi mladým nepočujúcim chlapcom Wesleym a kriminálnikom na úteku, ktorá nájde útočisko v opustenej stodole na rodinnej farme. Medzi oboma odlišnými ľuďmi sa vytvorí silné puto a Wesley sa musí rozhodnúť, čo urobí, keď sa jeho kamarátovi dostáva na stopu polícia.

Kráska Mary Elizabeth Winstead a Aaron Paul si zahrajú v dráme o priateľstve kriminálnika na úteku a nepočujúceho chlapca
Zdroj: Sony Pictures Classics

Mary Elizabeth Winstead si zahrá Gail, Wesleyho matku. Celý projekt je momentálne vo fáze nakrúcania. Winstead sme mohli vidieť vo filmoch, ako 10 Cloverfield Lane, Scott Pilgrim vs. the World či Swiss Army Man. Aaron Paul sa zase blysol svojou úlohou v Breaking Bad či Eye in the Sky. Spolu s Winstead si už spoločne zahrali v nezávislej dráme Smashed. Zaujal vás ich nový projekt?

Domov
Zdieľať
Diskusia