Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2017, 16:27
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pripravte sa na finále seriálu Sense8 v prvých záberoch z dvojhodinového špeciálu, ktorý ukončí jeho krátku, no nezabudnuteľnú cestu

FILMY A SERIÁLY SENSE8
Uložiť Uložené

Výnimočný projekt od súrodeneckého dua Wachowských si za krátku dobu stihol získať obrovské množstvo priaznivcov. Už budúci rok sa s ním ale budeme musieť definitívne rozlúčiť.

Všetci fanúšikovia skvelého seriálu Sense8 už jeho osud veľmi dobre poznajú. Projekt mal pôvodne po dvoch výborných sériách dostať ešte jednu a zároveň poslednú, kompetentní ľudia v Netflixe sa však rozhodli zrušiť ho predčasne, čím bezpochyby sklamali mnohých ľudí po celom svete. No boli to práve neúnavní priaznivci, ktorí mali veľkú zásluhu na tom, že Sense8 dostane dôstojné zakončenie v podobe dvojhodinového špeciálu.

A ten sa nám dnes odhaľuje prostredníctvom úplne prvých záberov, ktoré sú tvorené prevažne momentami zo zákulisia natáčania. Vo videu nižšie tak nájdete davy nadšencov, vyjadrenia hereckých hviezd aj množstvo úsmevných okamihov. Vo finále sa vráti Toby Onwumere, Tina Desai, Miguel Angel Silvestre, Jamie Clayton, Tuppence Middleton, Donna Bae, Brian J. Wright, Max Riemel aj Terrence Mann a jeho premiéry sa dočkáme v priebehu budúceho roka. Presný dátum zatiaľ nepoznáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia