Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2017, 9:40
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Jar Jar Binks je podľa najnovšieho prieskumu populárnejší ako Kylo Ren alebo Mace Windu. Ako dopadli ďalšie známe postavy Star Wars?

FILMY A SERIÁLY STAR WARS
Uložiť Uložené

Aká je vaša obľúbená postava z predaľekej galaxie?

Postava Jar Jar Binksa bola zo strany fanúšikov dlhé roky považovaná za vôbec najnenávidenejšiu. Podľa najnovšieho prieskumu je tomu však teraz trochu inak, pretože ukecaný Gungan je o 5% obľúbenejší než napríklad taký Kylo Ren, ktorého si zahral Adam Driver. Hercove stvárnenie sa totiž nie vždy stretlo s pozitívnymi reakciami, vďaka čomu vznikli aj rôzne prezývky, ako Darth Millennial či znovuzrodený Hayden Christensen.

Jar Jar Binks je podľa najnovšieho prieskumu populárnejší ako Kylo Ren alebo Mace Windu. Ako dopadli ďalšie známe postavy Star Wars?
Zdroj: Morning Consult

Morning Consult urobili prieskum, v ktorom oslovili 2 200 ľudí ohľadom ich názoru na Star Wars postavy. Na prvom mieste sa umiestnila Leia Organa so 73%, nasledovaná svojím bratom Lukeom Skywalkerom, ChewbaccomYodom (72%) a droidom menom R2 - D2 (71%). Prvým záporákom v tabuľke je Anakin Skywalker (55%). Ten dokonca predbehol aj svoju neskoršiu inkarnáciu v podobe Darth Vadera (49%). Medzi postavami z novej trilógie sa najlepšie darilo Finnovi (39%). S ostatnými nováčikmi to ale ide dolu vodou, pričom Rey (38%) je iba jedno percento pred Jar Jar Binksom (37%).

Odporúčané
Ktorý Star Wars film by si za žiadnu cenu nemal zmeškať? Toto je 11 najlepších snímok zo sveta Hviezdnych vojen (Rebríček) Ktorý Star Wars film by si za žiadnu cenu nemal zmeškať? Toto je 11 najlepších snímok zo sveta Hviezdnych vojen (Rebríček) 21. novembra 2022, 9:30

Daisy Ridley a jej Rey na tom podľa prieskumu nie je najlepšie, no vyššie spomínaný Kylo Ren spoločne s postavami, ako Mace Windu, Palpatine, Jyn Erso, Count Dooku a Snoke dopadli oveľa horšie. Sme teda zvedaví, na akej pozícií sa umiestnia porgovia a ďalšie nové postavy zo snímky Star Wars: The Last Jedi. Tú si momentálne môžete vychutnať v našich kinách. Ktorá postava zo sveta Star Wars je vašou najobľúbenejšou?

Domov
Zdieľať
Diskusia