Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2017, 11:18
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ľudstvo zvíťazilo nad smrťou, no búducnosť je i tak krutá a surová. Nahliadnite do zákulisia Altered Carbon a spoznajte cenu nesmrteľnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že milovníci science fiction si tento seriál skutočne zamilujú.

Vaše vedomie môže byť zdigitalizované a napriek tomu, že zomriete, nemusí ísť o nezvratný koniec. Jeden z vojakov "odboja" (Joel Kinnaman), ktorý približne pred 300 rokmi bojoval proti novému svetovému poriadku a bol porazený, dostáva náročnú úlohu. Jeho myseľ sa niekoľko stáročí nachádzala v zmrazenom stave, až pokým sa bohatý Lauren Bancroftm (James Purefoy) nerozhodol tohto vojaka priviesť naspäť k životu. Neurobil to však len tak pre nič za nič. Žiada totiž od neho, aby vyšetril vraždu. A ktože je zavraždenou osobou? Samotný Lauren Bancroftm.

Altered Carbon bezpochyby patrí medzi najočakávanejšie seriály roku 2018, a preto sa z každého nového materiálu od tvorcov náramne tešíme. V najnovšom videu od spoločnosti Netflix sa pozrieme do sveta, ktorý od toho nášho funguje na úplne inej úrovni. A po pravde, vyzerá naozaj fantasticky!

Domov
Zdieľať
Diskusia