Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2017, 11:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Morálne zvrátení superhrdinovia dostanú poriadnu lekciu. Drsnú seriálovú paródiu na komiksových hrdinov The Boys zrežíruje Seth Rogen

FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

Adaptácia komiksu Gartha Ennisa a Daricka Robertsona dorazí budúci rok.

Superhrdinovia vládnu filmovému aj seriálovému svetu a pozadu neostane ani spoločnosť Amazon. Prinesie nám totiž projekt The Boys, ktorý bude adaptáciou rovnomenného komiksu od Gartha Ennisa a Daricka Robertsona. Komiks vychádzal v rokoch 2006-2012 a zameriaval sa na tajnú skupinu zvanú The Boys, ktorá pozorne monitorovala a správanie superhrdinov. Väčšina z nich je totiž nezodpovedná a často predstavuje riziko pre bezpečnosť. Komiks obsahuje veľké množstvo paródií na rôznych superhrdinov či ich tímy, ako Batman, Superman, Wonder Woman, Iron Man, Flash, Justice League, Avengers, Teen Titans či New Mutants.

Morálne zvrátení superhrdinovia dostanú poriadnu lekciu. Drsnú seriálovú paródiu na komiksových hrdinov The Boys zrežíruje Seth Rogen
Zdroj: Dynamite Entertainment

Za seriálovou adaptáciou The Boys stojí Eric Kripke (Supernatural), Evan Goldberg a Seth Rogen. Všetci traja sa zároveň budú podieľať aj ako výkonní producenti, pričom Goldberg a Rogen by sa mali chopiť aj réžie. Na projekt dohliadnu aj tvorcovia komiksu Garth Ennis a Darick Robertson.

O obsadení zatiaľ nevieme veľa, ale prvé meno už máme k dispozícii. Herečka Erin Moriaty (Jessica Jones, Kings of Summer) si zahrá superhrdinku Starlight. Jej schopnosti zahŕňajú lietanie, super sluch a schopnosť vytvoriť oslepujúce svetlo. Seriál by k nám mal doraziť v roku 2019 a prvá séria bude obsahovať 8 epizód.

Domov
Zdieľať
Diskusia