Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2017, 13:25
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ponorte sa do dystopického sci-fi sveta snímky Blade Runner 2049 a vychutnajte si čaro úžasných vizuálnych efektov

FILMY A SERIÁLY BLADE RUNNER 2049
Uložiť Uložené

Spoločnosť Rodeo FX, ktorá sa s talentovaným režisérom Denisom Villeneuveom v minulosti spojila už trikrát, zverejnila video s vizuálnymi efektami pre pokračovanie Blade Runnera.

Skvelé sci-fi s názvom Blade Runner 2049 je už síce nejaký ten čas za nami, pevne však veríme, že sa nám na marcovom odovzdávaní Oscarov opäť pripomenie aj vďaka nomináciám v niekoľkých rôznych kategóriách. No okrem úžasnej kamery či atmosférickej hudby by mohla snímka celkom pokojne zabodovať aj vďaka odzbrojujúcim vizuálnym efektom, za ktorými stojí spoločnosť Rodeo FX.

Tá po snímkach Incendies, Enemy a Arrival zaknihovala už v poradí štvrtú spoluprácu s režisérom Villeneuveom, no a my sa teraz môžeme pokochať jej prácou na pokračovaní Blade Runnera. V závere už iba dodáme, že za výrobu jednotlivých záberov je zodpovedný VFX supervízor John Nelson a jeho tím.

Domov
Zdieľať
Diskusia