Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2018, 20:58
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

HBO už oficiálne potvrdilo smutnú pravdu. Finálnej série Game of Thrones sa dočkáme až v roku 2019

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Niektorí herci dávnejšie vraveli o roku 2019 ako o jedinej možnej variante, ale až teraz to máme potvrdené priamo od štúdia.

V podstate nemôžeme povedať, že by nás HBO touto informáciou nejak prekvapilo, ale zároveň ani nejasáme nadšením. Na druhej strane, pokiaľ sa máme dočkať kvalitného vyvrcholenia, ten rok navyše už azda nejako vydržíme. Medzi potvrdených režisérov ôsmej série patrí overené duo David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter či Miguel Sapochnik. A pokiaľ hovoríme o scenáristoch, opätovne možno počítať s Weissom, Benioffom, Bryanom Cogmanom a Daveom Hillom.

V každom prípade ide o štandardné mená, takže by sme sa nemali dočkať žiadnych razantných zmien, z ktorých by vyžaroval úplne odlišný rukopis. No a v prípade, že nenastane akýsi zázrak so šťastným koncom (a na tie už pri Game of Thrones neveríme), ôsma séria k nám dorazí až v priebehu roku 2019. Bližší dátum však bohužiaľ zatiaľ nevieme.

HBO už oficiálne potvrdilo smutnú pravdu. Finálnej série Game of Thrones sa dočkáme až v roku 2019
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia