Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2018, 18:07
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Vin Diesel by si rád zahral superhrdinu menom Bloodshot. Scenár napíše autor hitov, ako Arrival či Lights Out

FILMY A SERIÁLY VIN DIESEL
Uložiť Uložené

Vin Diesel ako nový superhrdina? Sem s tým!

V priebehu minulého leta sa v médiách objavila správa o tom, že oscarový herec Jared Leto má záujem zahrať si v pripravovanej adaptácii komiksu Bloodshot v produkcii štúdia Sony. Situácia sa však údajne zmenila a podľa najnovších informácií by postavu s menom Bloodshot mal stvárniť Vin Diesel, známy z filmovej série Rýchlo a zbesilo či Strážcovia galaxie

Vin Diesel by si rád zahral superhrdinu menom Bloodshot. Scenár napíše autor hitov, ako Arrival či Lights Out
Zdroj: Universal

Rovnomenný komiks patrí spoločnosti Valiant a vytvorili ho Kevin Van Hook, Don Perlin a Bob Layton. Bloodshot rozpráva príbeh o bývalom vojakovi, ktorý je počas boja zabitý, no neskôr oživený pomocou rôznych technológií a jeho telo zostáva zaplnené miliardami nanobotov. Táto schopnosť mu umožňuje stať sa unikátnym vojakom, keďže sa mu ľahko liečia zranenia, dokáže meniť tvar svojho tela a zároveň si pomáhať modernými technológiami. Film bude vznikať v štúdiách spoločnosti Sony, pričom o réžiu sa bude starať Dave Wilson. Ten spolupracoval s Timom Millerom (Deadpool) v Blur Studios, kde vzniká príbehová časť hier, ako napríklad Halo 2, Mass Effect 2 alebo BioShock Infinite. Do pozície scenáristu bol vybraný skúsený nominant na Oscara, Eric Heisserer (Arrival, The Thing).

Odporúčané
RECENZIA: Rýchlo a zbesilo 10 RECENZIA: Rýchlo a zbesilo 10 18. mája 2023, 19:00

Niekoľkokrát bol spomenutý aj projekt Harbinger, čo je vlastne ďalšia zo série komiksov od spoločnosti Valiant. Sony údajne dúfa, že sa im podarí vydať obe filmové adaptácie a vlastne aj založiť akúsi franchise s tým, že by sme dostali aj crossover film Bloodshota a Herbingera. Všetko je však zatiaľ v nedohľadne, respektíve nie je isté, či niektorý z filmov vôbec uvidíme. 

 

Vin Diesel by si rád zahral superhrdinu menom Bloodshot. Scenár napíše autor hitov, ako Arrival či Lights Out
Zdroj: Universal/Valiant Comics

Ak by sa Sony podarilo obsadiť Diesela, ten by sa pridal k producentovi Nealovi Moritzovi, s ktorým spolupracovali na filmoch Rýchlo a zbesilo a prvom filme xXx (2002). Moritz je známy predovšetkým vďaka svojej účasti na projektoch, ako napríklad 21 Jump Street či Ja, Legenda. Ste zvedaví na Vina Diesela a jeho stvárnenie Bloodshota v pripravovanej komiksovke? Alebo by sa podľa vás mal držať overených projektov, ako napríklad Rýchlo a zbesilo

Domov
Zdieľať
Diskusia