Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2018, 12:14
Čas čítania 0:00
Adam L.

Režisér Moonlightu chystá thriller o únose lietadla v hlavnej role s Chadwikom Bosemanom. Prinesie mu ďalšieho Oscara?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Projekt má obrovský potenciál

Režisér Barry Jenkins si po Oscarovom víťazstve za drámu Moonlight príliš neoddýchne. Už teraz totíž vyplávali na povrch informácie, že začína pripravovať thriller o únose lietadla v 70. rokoch. Film ponesie názov Expatriate. Mená pohybujúce sa okolo projektu nasvedčujú tomu, že ide o veľkú vec. V hlavnej role sa predstaví Chadwick Boseman (Captain America, 42). Ten si naposledy zahral v Black Pantherovi, o ktorom sa hovorí ako o jednom z najväčších filmov roku 2018. V kinách by sme ho mali vidieť už o mesiac. 

Ako zvyčajne si scénar k filmu napíše Jenkins sám. O produkciu sa postará štúdio Universal a Marc Platt (La La Land, Wanted). Keďže sú tieto informácie oficiálne, premiéru by sme mohli očakávať koncom roku 2018. Síce je to ďaleko, no Jenkins aj Boseman patria medzi vychádzajúce hviezdy Hollywoodu, rozhodne sa máme na čo tešiť.

Režisér Moonlightu chystá thriller o únose lietadla v hlavnej role s Chadwikom Bosemanom. Prinesie mu ďalšieho Oscara?
Zdroj: indianexpress
Domov
Zdieľať
Diskusia