Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2018, 20:35
Čas čítania 0:00
Adam L.

Gary Oldman by rolu v MCU uvítal. Uvidíme ho v budúcich komiksovkách?

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sympatický herec vyvolal rozruch jednou vetou.

Filmové magazíny posledné dni píšu o tom, ako chce Gary Oldman spolupracovať s Marvelom. A vôbec sa mu nečudujeme. Známe štúdio už totíž pritiahlo mená, ako Kurt Russel, Forest Whittaker, Cate Blanchett či Anthony Hopkins. Len ťažko nájdete medzi nimi niekoho bez významných ocenení. 59-ročnému hercovi prostredie superhrdinov nie je cudzie. Za spomenutie stojí postava komisára v trilógii Dark Knight od Nolana.

„Nikto z Marvelu mi nevolal, ale keď to spomínate, určite by táto spolupráca potešila môjho syna”, vyhlásil Oldman. Na prvý pohľad sa zdá, že ide o nevinnú odpoveď pre reportéra, no práve takéto náznaky dokážu prerásť až k spolupráci

Zatiaľ však ide len o špekulácie, no je isté, že o malú rolu stáť nebude. Oldman totíž patrí medzi hercov, ktorí si vyberajú to najlepšie. Teraz sa môžeme tešiť na film Flying Horse, ktorý Oldman režíruje a sám si v ňom aj zahrá, pričom v kinách stále beží výborné Darkest Hour (recenzia tu), kde si zahral Churchilla a je za túto rolu nominovaný na Oscara. 

Gary Oldman by rolu v MCU uvítal. Uvidíme ho v budúcich komiksovkách?
Zdroj: Legendary Pictures
 
Domov
Zdieľať
Diskusia