Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2018, 18:01
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Aj Saul z Breaking Bad si zahrá v Rodinke úžasných 2. Aké nové postavy v pokračovaní uvidíme a kto ich nahovorí?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dokázali by jednotliví dabéri dôveryhodne zahrať svoje postavy? Čo sa výzoru týka, u niektorých by nebol problém.

Niet žiadnych pochýb o tom, že Rodinka úžasných patrí medzi jeden z najúspešnejších animovaných filmov 21. storočia. Jej druhá časť by sa mala podľa dostupných informácií odohrávať niekoľko sekúnd po skončení jednotky a dôkladnejšie sa v ňom pozrieme na manželskú dvojku Elastigirl a Mr. Incredible. 

Americká premiéra tohto očakávaného animáku je plánovaná na 15. júna (červen) 2018, zatiaľ čo v našich končinách by sme sa jej mali dočkať 2. augusta (srpen) 2018.

K druhej časti sa vracajú aj jej pôvodní dabéri, ako napríklad Samuel L. Jackson (Frozone), Sarah Vowell (Violet Parr), Holly Hunter (Elastigirl), Craig T. Nelson (Mr. Incredible), Brad Bird (Edna) a ďalší, no začujeme aj niektoré doposiaľ neznáme hlasy. Medzi nimi nájdeme aj charizmatického Boba Odenkirka alias krivého právnika Saula Goodmana/Jimmyho McGilla zo seriálov Breaking Bad či Better Call Saul.

Uvažovali ste niekedy nad tým, či sa dabléri podobajú na svoje postavy a v prípade potreby by dané role dokázali i dôveryhodne zahrať? No, v niektorých prípadoch by to určite nebol problém (Samuel L. Jackson alias Frozone), ale našli by sme aj postavy, ktoré by sa so svojimi dablérmi absolútne nestotožňovali (Brad Bird alias Edna). Prezrite si nasledujúce obrázky a skúste posúdiť sami.

Domov
Zdieľať
Diskusia