Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2018, 14:47
Čas čítania 0:00
Adam L.

Bad Boys 3 predsa len bude a vrátia sa ako Will Smith, tak Martin Lawrence. Kto sa postará o réžiu?

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3
Uložiť Uložené

Premiéra bola posunutá až podozrivo veľakrát

Človek sa v tom už stratí celkom ľahko. Všetkých potešilo defitinívne oznámenie o výbere režiséra a o tom, aký je scenár výborný. Príbeh, narozdiel od dvoch predošlých, sľubuje zložitejšiu zápletku a temnejšiu atmosféru. Nakrúcanie a tým aj premiéra sa začali odkladať až podozrivo často. A čo tieto problémy spôsobilo? Nevieme. Píše sa o problémoch s peniazmi, potom sa zas skloňuje zaneprázdnenosť hercov.

Nad to sa už nedokázal povzniesť povolaný režisér Joe Carnahan, ktorý z projektu po novom odstúpil. Všetkých potešil aspoň fakt, že pôvodná dvojica - Will Smith a Martin Lawrence si zahrajú aj v tejto časti.

Bad Boys 3 predsa len bude a vrátia sa ako Will Smith, tak Martin Lawrence. Kto sa postará o réžiu?
Zdroj: playlist.net

Sony teraz hovorí o začiatku nakrúcania Bad Boys For Life v auguste (srpen) 2018. Podstatnou otázkou stále ostáva, kto projekt zrežíruje. Posledné dni sa skloňujú mená filmárskej dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah. Obaja pochádzajú z Belgicka a svoj prvý celovečerný film Image nakrútili v roku 2014.

Ide o celkom neznámu dvojicu, no veríme, že Sony by také rozhodnutie nebralo na ľahkú váhu. Okrem toho, dvojica prisľúbila spoluprácu na novej časti legendárneho Policajta z Beverly Hills. Snáď sa všetky okolnosti zladia a my budeme mať možnosť vidieť film v kinách koncom roka 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia