Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2018, 11:16
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Rachel McAdams a Jason Bateman sa v bláznivej akčnej komédii zapletú do vražednej spoločenskej hry, ktorá sa poriadne vymkne spod kontroly

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka s názvom Game Night sa už pomaličky blíži aj do našich kín. Navnaďte sa na ňu vďaka celkom novému traileru od štúdia Warner Bros.

Nenápadnú, no pomerne sľubnú komédiu s názvom Game Night sme vám už v minulosti pripomenuli, a to hneď trikrát. Po minuloročnom teaser traileri a nedávnej dvojici krátkych televíznych spotov nám však štúdio Warner Bros. posunulo celkom novú ukážku.

Čerstvý plnohodnotný trailer sa tak opäť raz nesie v duchu zaujímavého mixu akčnej krimi komédie, pričom ponúka aj množstvo doposiaľ nevidených záberov. Koniec koncov, presvedčte sa sami.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa bude točiť okolo Maxa (Jason Bateman) a Annie (Rachel McAdams), ktorí sa spoločne s partiou priateľov pravidelne stretávajú a hrajú spoločenské hry.

Všetko sa však zmení, keď sa Maxov charizmatický brat Brooks (Kyle Chandler) rozhodne naaranžovať tajomnú párty s vraždou, falošnými násilníkmi aj federálnymi agentmi. Brooks bude totiž unesený a všetci hráči postupne zistia, že niečo jednoducho nie je v poriadku. Začnú tak strácať istotu a fikcia sa začne rýchlo prekrývať s realitou. Čo všetko je vlastne súčasťou hry?

Rachel McAdams a Jason Bateman sa v bláznivej akčnej komédii zapletú do vražednej spoločenskej hry, ktorá sa poriadne vymkne spod kontroly
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Za réžiou stojí John Francis Daley spoločne s Jonathanom M. Goldsteinom (Vacation, scenár pre Horrible Bosses, Spider-Man: Homecoming), o scenár sa postaral Mark Perez (Accepted), no a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví napríklad aj Billy MagnussenSharon HorganLamorne MorrisKylie BunburyJesse PlemonsChelsea PeretiDanny Huston či Michael C. Hall.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 22. februára (únor) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Čo hovoríte na najnovší trailer? Zájdete koncom tohto mesiaca do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia