Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2018, 14:21
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Edward Norton zrežíruje kriminálnu drámu o detektívovi s Tourretovým syndrómom, ktorý sa snaží odhaliť vrahov svojho mentora

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Známy herec sa po 18 rokoch vracia k réžii.

Edwarda Nortona poznáme najmä ako kvalitného a všestranného herca, ktorý sa do myslí divákov zapísal takými peckami, ako Fight Club, Birdman či American History X. Nie je mu však cudzia ani réžia. V roku 2000 nakrútil obľúbenú romantickú komédiu Rabín, kňaz a krásna blondína, kde si aj zahral jednu z hlavných úloh. Teraz sa však Norton na režisérske kreslo vráti s projektom nazvaným Motherless Brooklyn.

Edward Norton zrežíruje kriminálnu drámu o detektívovi s Tourretovým syndrómom, ktorý sa snaží odhaliť vrahov svojho mentora
Zdroj: Warner Bros.

Pôjde o adaptáciu rovnomenného románu Jonathana Lethema. O scenár sa postará samotný Norton, ktorý si tiež vo filme zahrá. Okrem neho však uvidíme aj Willema Dafoea, Josha Paisa či Stephena Adly Guirgisa. Príbej tejto kriminálnej drámy sa točí okolo detektíva Lionela Essroga (Norton) trpiaceho Tourettovým syndrómom.

Essrog vyrastal v detskom domove, kde jeho a ďalšie tri siroty vzal pod svoje ochranné krídla muž menom Frank Minna. Jedného dňa je však Frank zavraždený a Lionel je pevne rozhodnutý odhaliť jeho vraha. Motherless Brooklyn sa momentálne nachádza v štádiu pre-produkcie a zatiaľ nie je známy dátum predpokladanej premiéry.

Domov
Zdieľať
Diskusia