Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2018, 13:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Marvel chce, aby Black Panthera 2 natočil autor skvelého prvého dielu, Ryan Coogler. Ide o dobrú voľbu?

FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Dvojka Black Panthera je prakticky istotou. Kto ju natočí?

Black Panther sa naozaj vydaril a aj keď má svoje chyby, či už ide o subjektívne názory ohľadom príliš veľkého množstva CGI, nedotiahnutého scenára či záveru, stále ide o skutočne dobrý komiksový/akčný film.

Potešili postavy, akcia, nový svet a množstvo ďalšieho. Kritici aj diváci dvíhajú palec hore, kinosály dvíhajú obidva, pretože Panther bude nepochybne kasový úspech.

Naskytá sa teda otázka, kedy uvidíme pokračovanie. Množstvo marveláckych projektov ešte nie je oznámených, no nám je jasné, že dorazia (možný je napríklad Thor 4 znova s Hulkom, prípadne iný film s Hulkom, Doctor Strange 2, Ant-Man 3, Black Panther 2 a tak ďalej). 

A hoci Kevin Feige nepotvrdil, že sa pokračovania Black Panthera skutočne dočkáme, na otázku, či by bol rád, ak by ho zrežíroval znova Ryan Coogler, odpovedal jednoznačne: „Dúfam v to... Absolútne!“ Ak teda bude mať Ryan záujem, dvojka Panthera ja v jeho rukách a úprimne, nič iné si asi ani po skvelej jednotke neželáme. 

Nižšie sa môžete pozrieť na skvelý súboj T’Challu s Killmongerom, teda aspoň na časť z neho.

Domov
Zdieľať
Diskusia