Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2018, 19:54
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Firma sexuálneho predátora Weinsteina je v koncoch! Vyhlásenie bankrotu sa stáva nevyhnutnosťou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Weinstein Company mala byť odpredaná za 500 miliónov dolárov. Nakoniec ale záujemcovia od ponuky odstúpili. Dôvody sú viac než zrejmé.

Spoločnosť založená neslávne známym Harveym Weinsteinom a jeho bratom Robertom hľadala svoju záchranu v rýchlom a efektívnom odpredaní. Istá firma Lantern Asset Management mala o Weinsteinovu spoločnosť veľký záujem a za jej odkúpenie ponúkala slušných 500 miliónov dolárov.

S ohľadom na nedávne udalosti však bude musieť The Weinstein Company nakoniec vyhlásiť bankrot

Podľa predstavenstva firmy ide o jedinú reálnu možnosť ako maximalizovať jej zostávajúcu hodnotu. Vyjednávania s LAM boli údajne ukončené z dôvodu žaloby sprostredkovanej generálnym prokurátorom New Yorku, ktorá Weinsteinovej firme zatĺkla pomyselný klinček do rakvy. 

Napriek perverzným skutkom Harveyho Weinsteina však bude spoločnosť pre filmových nadšencov navždy známa ako firma, vďaka ktorej vznikli mnohé výnimočné snímky. Za príklad si spomeňme Inglorious Basterds, Django Unchained či The Hateful Eight od geniálneho Quentina Tarantina. Nezabudnime však ani na slávnu komédiu Kevina Smitha, Clerks II, alebo oscarové hity The King's Speech a The Artist.

Firma sexuálneho predátora Weinsteina je v koncoch! Vyhlásenie bankrotu sa stáva nevyhnutnosťou
Zdroj: The Weinstein Company
Domov
Zdieľať
Diskusia