Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2018, 21:26
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dokážu totálne rozdielni otcovia v podaní Adama Sandlera a Chrisa Rocka nájsť spoločnú reč a pripraviť svadbu svojich potomkov?

FILMY A SERIÁLY ADAM SANDLER FILMY CHRIS ROCK
Uložiť Uložené

Snímka The Week Of od Netflixu dorazila s oficiálnym trailerom. Dáte jej šancu?

Netflix sa nás pokúsi rozosmiať ďalšou komédiou. Hlavnými hrdinami snímky The Week Of budú dvaja otcovia v podaní Adama Sandlera a Chrisa Rocka. Normálne by zrejme nemali nič spoločné a možno by sa ani nepozdravili, ale osud to chcel tak, že sa ich deti budú brať.

Obaja teda súhlasia, že so svojimi rodinami strávia spoločne celý týždeň, aby sa lepšie spoznali a zároveň pripravili posledné detaily svadby.

Okrem Rocka a Sandlera uvidíme aj Rachel Dratch, Stevea Buscemiho, Roba Morgana, Scotta Cohena, Patriciu Belcher, Melanie Nicholls-King a Mauryho Ginsberga. O réžiu sa postaral Robert Smigel a premiéra sa uskutoční 27. apríla (duben) tohto roku.

Trailer síce nejakou sofistikovanou komikou nehýri, ale Sandler a Rock majú komediálny potenciál, takže uvidíme. Čo myslíte vy, bude to zábava?

Domov
Zdieľať
Diskusia