Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2018, 17:25
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Captain Marvel bude úplne prvým superhrdinom, na ktorého Nick Fury vo svojej kariére narazí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Šéf Marvel Studios taktiež prezradil, že snímka si určitým spôsobom uctí aj niekoľko obľúbených akčných filmov z obdobia 90. rokov.

Budúcoročnej sólovke Captain Marvel sme sa naposledy venovali ešte koncom minulého roka, keď bol do filmu obsadený charizmatický Jude Law. Okrem neho sa však k hlavnej hrdinke, stvárnenej talentovanou Brie Larson, pripojil aj Samuel L. Jackson.

Ten si opäť strihne postavu Nicka Furyho, pričom v príbehu z obdobia 90. rokov bude mať tentokrát k dispozícii obe svoje oči. Pevne teda veríme, že sa o jeho minulosti dozvieme niekoľko celkom nových informácií.

Captain Marvel bude úplne prvým superhrdinom, na ktorého Nick Fury vo svojej kariére narazí
Zdroj: Marvel Studios

Čo ale vďaka šéfovi Marvel Studios Kevinovi Feigovi  potvrdené máme, je skutočnosť, že Captain Marvel/Carol Danvers bude vôbec prvým hrdinom, ktorého Nick vo svojej kariére stretne:

Chceli sme preskúmať obdobie predtým, než mal Nick Fury vedomosti o hrdinoch a všetkých tých bláznivých veciach, ktoré sa vo svete dejú. Prvýkrát sme ho stretli, keď Tonymu povedal: ,Ste súčasťou veľkého vesmíru, iba o tom ešte neviete‘. Chceme teda ukázať a oznámiť, že práve Carol Danvers bola tým prvým hrdinom, na ktorého Nick narazil.

Feige ďalej pokračoval a dodal, že v Marvel Studios veľa diskutovali o žánrovom zaradení. A z rozhovoru vyplynulo, že by si komiksovka Captain Marvel mala určitým spôsobom uctiť niektoré obľúbené akčné filmy 90. rokov. Nie však príbehom, ale viacerými akčnými prvkami, ako napríklad pouličnými bitkami či automobilovými naháňačkami.

Bude teda určite zaujímavé sledovať, ako si s tým tvorcovia poradia, keďže veľká časť snímky by sa mala odohrávať vo vesmíre. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 7. marca (březen) 2019 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna.

V závere článku si ešte vychutnajte fotku Samuela L. Jacksona, ktorého takto pripravujú na rolu v komiksovke.

Captain Marvel bude úplne prvým superhrdinom, na ktorého Nick Fury vo svojej kariére narazí
Zdroj: Samuel L. Jackson/facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia