Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2018, 19:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Herci zo Stranger Things si pre 3. sériu pýtajú 10-násobne väčšie platy. Ohrozí to natáčanie alebo si decká finančne polepšia?

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Obrovská popularita seriálu sa odrazí aj na účtoch jednotlivých hercov.

Herci zo Stranger Things, vrátane tých mladých, si s treťou sériou výrazne finančne polepšia. Pokiaľ už máte čeliť nástrahám temného Upside Down tak nech za to máte poriadne zaplatené, no nie?

Samozrejme, je to najmä vďaka tomu, že seriál sa stal neuveriteľne populárny a na tretiu sériu sa už teraz trasie celý zástup fanúšikov. Celkovo dostanú herci zaplatené o 1200% viac.

Najviac za svoju prácu dostanú David Harbour (Jim Hopper) a Winona Ryder (Joyce Byers), nasledovaní Finnom Wolfhardom (Mike), Gatenom Matarazzom (Dustin), Calebom McLaughlinom (Lucas) a Noahom Schnappom (Will).

V tretej kategórii sa nachádza Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan) a Joe Keery (Steve).

Herci zo Stranger Things si pre 3. sériu pýtajú 10-násobne väčšie platy. Ohrozí to natáčanie alebo si decká finančne polepšia?
Zdroj: Netflix

Čo sa týka jednej z hlavných hviezd, obľúbenej Millie Bobby Brown (Eleven), tak tá má svoju vlastnú špeciálnu kategóriu, ktorá sa nachádza niekde medzi platom dospelých a detských hrdinov. V predchádzajúcej sérii zarobili Harbour a Ryder za epizódu 100 tisíc a 80 tisíc dolárov.

Detskí herci si pripísali okolo 20 tisíc. S treťou sériou však dospeláci dostanú 350 tisíc za epizódu a decká 250 tisíc. Dyer, Heaton a Keery si prilepšia na 150 tisíc, Millie Bobby Brown dostane za epizódu približne 300 tisíc.

Okrem toho ju uvidíme aj v prvom kino filme. Tým bude Godzilla: King of the Monsters. Zahrá si tiež hlavnú rolu v projekte Enola Holmes Mysteries.

Herci zo Stranger Things si pre 3. sériu pýtajú 10-násobne väčšie platy. Ohrozí to natáčanie alebo si decká finančne polepšia?
Zdroj: Netflix

Finn Wolfhard sa už úspešne uchytil vo výbornom horore It, zahrá si aj v chystanej dráme The Goldflinch. David Harbour zase stvárni nového Hellboya v pripravovanom reboote.

Odporúčané
Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka 7. júla 2022, 16:30

Produkcia Stranger Things 3 by sa mala začať 23. apríla (duben) 2018, pričom sa počíta, že premiéry by sme sa mali dočkať v roku 2019 (hoci oficiálne to potvrdené zatiaľ nebolo, tak snáď sa seriál nebude odkladať).

Domov
Zdieľať
Diskusia