Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2018, 6:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Raňajky s Filmkultom: Mrazivý sci-fi horor Nightflyers od tvorcu Game of Thrones desí v prvých záberoch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Znovu sa vám hlásime s novinkami za niekoľko posledných dní.

Vítame vás v našej rubrike Raňajky s Filmkultom. Dnes si okrem iného predstavíme logo ku komiksovke Shazam! či nový trailer k Legion a mnoho ďalšieho. 

Nightflyers

Pokiaľ ste smutní, že budúci rok skončí seriál Game of Thrones, možno vám spraví chuť ďalšia adaptácia románu Georgea R. R. Martina. Jej názov znie Nightflyers, pôjde o mix sci-fi a hororu a nižšie si môžete pozrieť prvý trailer. Herecky sa predstavia Gretchen Mol, David Ajala či Angus Sampson. Seriálu sa dočkáme túto jeseň.

Triple Frontier

Ben Affleck (The Accountant) a Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi) si pravdepodobne zahrajú hlavné úlohy v thrilleri Triple Frontier. Okrem nich uvidíme aj Charlieho Hunnama či Pedra Pascala.

Réžie sa chopí J. C. Chandor a prvá klapka padne 26. marca (březen) 2018. Príbeh je o piatich priateľoch, ktorých vzťah je podrobený skúške, keď sa púšťajú do boja s mocným drogovým lordom.

Raňajky s Filmkultom: Mrazivý sci-fi horor Nightflyers od tvorcu Game of Thrones desí v prvých záberoch
Zdroj: Warner Bros./Disney

Legion

Komiksový seriál Legion sa pripomína s ďalšou lákavou upútavkou. A o čom druhá séria bude? Zatiaľ čo David (Dan Stevens) a Oliver (Jemaine Clement) sú stratení, zvyšok tímu sa bude musieť spojiť s bývalým nepriateľom Clarkom (Hamish Linklater) a s jeho dobre financovanou vládnou organizáciou menom Divízia III.

Premiéra je stanovená na 3. apríla (duben) 2018.

Cloak & Dagger

Pretože komiksov nie je nikdy dosť, dostaneme tiež marvelovský seriál Cloak & Dagger. Hlavnými hrdinami sú Tandy Bowen/Dagger (Olivia Holt) a Tyrone Johnson/Cloak (Aubrey Joseph). Tí zisťujú, že vládnu nadprirodzenými silami a vytvoria superhrdinský aj milenecký pár. Premiéra sa uskutoční 7. júna (červen) 2018.

The True American

Mark Ruffalo (Avengers) a Kumail Nanjiani (The Big Sick) si zahrajú dráme The True American. Snímku bude režírovať Pablo Larraín (Jackie) a rozpovie nám skutočný príbeh moslimského imigranta, ktorý len o vládok ujde vražednému vyčíňaniu rasistu Marka Stromana.

Pôvodne si v snímke mali zahrať Tom Hardy a Riz Ahmed. Dátum premiéry zatiaľ nie je známy.

Raňajky s Filmkultom: Mrazivý sci-fi horor Nightflyers od tvorcu Game of Thrones desí v prvých záberoch
Zdroj: Walt Disney/Lionsgate

Shazam!

Z DC komiksovky Shazam! zatiaľ síce nemáme žiadne oficiálne obrázky, štúdio Warner Bros. však teraz odhalilo aspoň jeho oficiálne logo. Shazam! sa momentálne nakrúca a hlavné úlohy hrajú Zachary Levi a Mark Strong. Na režisérskej stoličke sedí David F. Sandberg. Premiéra je naplánovaná na 5. apríla (duben) 2019.

Raňajky s Filmkultom: Mrazivý sci-fi horor Nightflyers od tvorcu Game of Thrones desí v prvých záberoch
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia