Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2018, 14:40
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Black Panther zdolal ďalší rekord – stal sa historicky najtweetovanejším filmom!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

#BlackPantherSoLit #WakandaForever – aj vďaka neustálemu šíreniu hashtagov je najnovšia marvelovka snímkou, o ktorej užívatelia Twitteru neprestávajú písať.

Black Panther sa stal za veľmi krátku dobu solídnym komerčným úspechom. Ten (minimálne čo sa zárobkov týka) bol predurčený viac-menej už pred jeho premiérou, ktorú sprevádzala masívna reklama. Tá ale vzišla nielen od samotného štúdia a jeho cieleného marketingu, no taktiež od nadšených fanúšikov.

Ich neutíchajúce diskusie a príspevky ohľadom novej komiksovky sú stále mimoriadne horúcou a aktuálnou témou, o čom svedčí aj zdolanie rekordu v počte tweetov. Tých by malo byť k dnešnému dňu viac než neuveriteľných 35 miliónov.

Týmto ohromujúcim počtom príspevkov na sociálnej sieti Twitter snímka prekonala dokonca posledné dve epizódy Star Wars – The Force Awakens a The Last Jedi. Prekvapivým je najmä predbehnutie The Last Jedi, ktorý je známy najmä tým, že mimoriadne polarizoval fanúšikov po celom svete, čím vytvoril priestor na nekonečné (nielen) internetové debaty a vášnivé hádky.

Domov
Zdieľať
Diskusia