Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2018, 19:11
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

John Boyega sľubuje, že Epizóda IX bude plná totálnej vojny. Nakrúcať sa začne už v lete

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

J. J. Abrams si pre nás evidentne prichystal poriadne epický záver novej trilógie. Tak snáď to vyjde.

Prípravy na Star Wars: Epizódu IX sú už v plnom prúde a my sme zvedaví, ako sa J. J. Abramsovi podarí nadviazať na pomerne kontroverzne prijatú prácu Riana Johnsona v The Last Jedi. Abrams spolu s Chrisom Terriom nedávno dokončili scenár a samotná produkcia sa začne v júli (červenec) tohto roka.

John Boyega sľubuje, že Epizóda IX bude plná totálnej vojny. Nakrúcať sa začne už v lete
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Zatiaľ vieme len toľko, že filmom by sa mala ukončiť sága rodu Skywalkerovcov, rovnako tiež dôjde na finálny stret rebelov a Prvého rádu. Predstaviteľ Finna, John Boyega, na Awesome Cone prezradil, že Epizóda IX sa rozhodne nebude v zobrazení vojnového pekla držať pri zemi.

Dočkať by sme sa tak mali poriadne akčného a náležite epického vyvrcholenia. „Podľa môjho názoru bude Epizóda IX, bez ohľadu na to, kam sa príbeh stočí, totálnou vojnou,“ povedal herec.

Síce jedným dychom poznamenal, že scenár zatiaľ nečítal, ale od tvorcov už dostal (spolu s ostatnými hercami) "príkaz", aby začal trénovať a dostal sa do náležitej fyzickej formy.

John Boyega sľubuje, že Epizóda IX bude plná totálnej vojny. Nakrúcať sa začne už v lete
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

The Last Jedi zanechal príbeh zaujímavo otvorený. Kylo Ren je teraz šéf Prvého rádu a z Odboja ostala len malá skupina bojovníkov. Vojna je na spadnutie, takže ak nechcú rebeli prehrať, budú sa musieť spojiť s ostatnými podobnými bunkami v galaxii a spoločne Prvý rád raz a navždy zničiť. Jednoduché to však mať nebudú.

Do našich kín dorazí záverečná epizóda 19. decembra (prosinec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia