Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2018, 15:27
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Premiéry komiksoviek X-Men: Dark Phoenix a The New Mutants sa odkladajú na rok 2019

FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Foxovia šachujú s premiérami. Zase.

Zo štúdia 20th Century Fox prichádzajú zlé správy. Premiéra X-Men: Dark Phoenix a The New Mutants sa odkladá. Prvého zmieňovaného filmu od režiséra Simona Kinberga sme sa mali dočkať 2. novembra (listopad) 2018. Napokon ho uvidíme až 14. februára (únor) 2019.

Premiéry komiksoviek X-Men: Dark Phoenix a The New Mutants sa odkladajú na rok 2019
Zdroj: 20th Century Fox

Iste, tento posun si môžeme ospravedlniť tým, že tvorcovia chcú doladiť všetky efekty, avšak odklady premiér obvykle (hoci nie vždy) môžu znamenať, že Foxovia nie sú s výsledným filmom príliš spokojní. Čo sa týka The New Mutants, tak tam situácia tiež nevyzerá najlepšie.

Už predtým sa totiž snímka Josha Boonea posunula z apríla (duben) 2018 na február (únor) 2019, čo určite fanúšikov príliš nepotešilo. Teraz však štúdio snímku opäť odsúva. Nový dátum premiéry je 2. augusta (srpen) 2019.

Kým pri X-Men: Dark Phoenix ešte odklad nemusí znamenať nič zlé, pri The New Mutants sa však už začínajú vynárať obavy. Myslíte, že dostaneme v oboch prípadoch kvalitné snímky?

Domov
Zdieľať
Diskusia