Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2018, 21:09
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ak vás nepočujú, nemôžu vás zabiť. Horor Tiché miesto kritici vo finálnom traileri označujú napínavým geniálnym dielom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na snímku sa už rozhodne tešíme. Škoda, že si musíme počkať ešte mesiac.

Zo zaujímavo vyzerajúceho hororu A Quiet Place (Tiché miesto) sa vďaka prvým reakciám kritikov stala pre žánrových fanúšikov udalosť číslo jedna. My si na snímku budeme musieť počkať do budúceho mesiaca, ale v USA sa chystá do kín už o pár dní.

Preto tu máme finálny trailer, ktorý sa nás snaží nalákať do kina výňatkami z nadšených recenzií. Napínavý, geniálny či intenzívny. To je len niekoľko prívlastkov, ktorými kritici film ovenčili.

A Quiet Place nás zavedie do sveta, kde je ticho jediným spôsobom, ako prežiť. Ak vás totiž záhadné monštrá nepočujú, nemôžu vás loviť. Snímku natočil John Krasinski, ktorý si strihol aj hlavnú úlohu. Okrem neho uvidíme aj jeho životnú partnerku Emily Blunt, Noaha Jupeho a Millicent Simmonds.

Snímka má momentálne 100% na Rotten Tomatoes (s ratingom 8.2) a skvelých 80% na Metacritic. Zdá sa, že sa nám tu črtá prvá tohtoročná hororová hitovka. Premiéra sa na Slovensku uskutoční 3. mája (květen) 2018. My v tom kine rozhodne budeme. Čo vy?

 

Domov
Zdieľať
Diskusia