Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2018, 23:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

10 rokov filmov od Marvelu v nostalgických videách s hercami, režisérmi a milovanými postavami. Prečo by ste mali snímku vidieť v IMAX-e?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dve videá, niekoľko minút záberov nielen spoza kamier a množstvo vrúcnych slov od hercov a tvorcov MCU.

Reklamná kampaň šľape na plno. Marvel uvoľňuje jedno video za druhým a aj keď sme stále videli iba dva (!!!) trailery (tretí asi fakt nedorazí), nedostatok záberov fakt nemáme. O filme toho ešte veľa nevieme a mnohé prekvapenia nás zasiahnu až v kinosálach, no a práve o tých sa dnes budeme baviť.

Tvorcovia od začiatku tvrdia, že by ste mali zájsť do IMAX-u. Dôvod je jednoduchý. Avengers: Infinity War je prvým filmom v histórii kinematografie, ktorý je kompletne natočený IMAX kamerami. Čo to znamená? Že tí, ktorí snímku uvidia v normálnych sálach, prídu o cca štvrtinu záberov.

Hlavne pri scénach s Thanosom, ktorý je vysoký až-až bude obecenstvo vnímať dôležitosť IMAX sály, ale keďže je takto natočený celý film, skutočne si ho naplno užijete až v IMAX-e.

Bohužiaľ, pre Slovákov to znamená cestu až do Bratislavy, takže sa mnohí budú musieť zmieriť s tým, že čosi z očakávaného blockbusteru predsa len neuvidia.

Hlavné akčné sekvencie či príbeh ako taký vám samozrejme neujde, no na IMAX plátne sa toho bude diať oveľa viac než v normálnych sálach. Ak teda máte možnosť zájsť do IMAX-u a na Infinity War sa tešíte, obetujte tých pár euro navyše.

Na záver tu pre vás máme aj dve bonusové videá. Tie sa nostalgicky pozerajú na uplynulých 10 rokov MCU, na postavy, tvorcov, režisérov a začiatky, ktoré boli začiatkom niečoho obrovského... a taktiež nových priateľstiev. 

Domov
Zdieľať
Diskusia