Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2018, 22:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tom Cruise prezradil, akým kaskadérskym kúskom prekonal v Mission: Impossible - Fallout bláznivé pripnutie za nákladné lietadlo

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kaskadérsky kúsok, na ktorý sa Tom Cruise pripravoval celý rok a dovolili mu ho uskutočniť len v Spojených arabských emirátoch.

Tom Cruise sa na tento kaskadérsky kúsok pripravoval vyše roka. Štábu ho dovolili uskutočniť len Spojené arabské emiráty a vyžiadal si množstvo predprípravy a energie.

Ak ste videli vynikajúci prvý trailer, asi už viete, že bude mať niečo spoločné s helikoptérami. Cruise mimochodom jednu z nich aj sám pilotoval (vrátane samovražedných kúskov vo vzduchu), pričom si kvôli role zaopatril aj licenciu (lietať ale už dávno vedel). 

Ešte väčší adrenalín však zrejme zažíval vtedy, keď spoločne s Cavillom vyskočili z helikoptér a začali sa mlátiť vo vzduchu. To všetko z výšky viac ako 10 a pol kilometra. Celá sekvencia musela byť natočená na jeden záťah bez strihu. Spolu s nimi teda kameraman s pripevnenou kamerou na hlave skákal 100-krát! Vo finále sa však dali použiť len tri zábery. 

My sa už nevieme dočkať, čo si pre nás Christopher McQuarrie ako prvý režisér, ktorý natočil viac ako jeden diel zo série, spoločne s Cruiseom pripravili. Americká premiéra Mission: Impossible - Fallout je momentálne naplánovaná na 27. júla (července) 2018, na Slovensku a v Česku si však budeme musieť počkať až do 2. augusta (srpna).

Všetko potrebné sa o filme dozviete tu a tu si zase môžete pozrieť video zo zákulisia šialených scén s helikoptérami.

Domov
Zdieľať
Diskusia