Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2018, 14:02
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Austrálske kino pustilo pred rodinnou rozprávkou Peter Rabbit trailer pre desivý horor Hereditary. Mamičky s deťmi v panike utekali zo sály

FILMY A SERIÁLY HEREDITARY
Uložiť Uložené

Deckám pripravili zamestnanci kina nočné mory.

Možno si ešte pamätáte, že keď išla do kín deťom neprístupná animovaná komédia Sausage Party, jedno americké kino jej trailer omylom zaradilo pred projekciu pixarovky Finding Dory. Decká na vety ako: fucking children určite dlho spomínali.

Teraz sa odohrala podobná situácia v Austrálii, kde si niekoľko rodín s deťmi prišlo vychutnať rodinnú komédiu Peter Rabbit. Pred filmom im však kino omylom pustilo trailer na očakávaný horor Hereditary.

Austrálske kino pustilo pred rodinnou rozprávkou Peter Rabbit trailer pre desivý horor Hereditary. Mamičky s deťmi v panike utekali zo sály
Zdroj: A24

Upútavka spôsobila v kine malú paniku. „Bolo to desivé. Hneď bolo jasné, že toto rozhodne nie je film pre deti,“ povedala jedna z rozhorčených návštevníčok. Ľudia kričali na premietača, aby to zastavil či zakrývali deťom oči a uši. Niekoľko rodín sa dokonca zdvihlo a doslova utieklo z kina s deťmi v náručí.

O udalosti informovala aj facebooková stránka štúdia A24, ktoré Hereditary distribuuje.„Zvážime zaplatenie nákladov ich detskej terapie,“ napísali s humorom.

Kino predstavenie prerušilo, návštevníkom sa ospravedlnilo a ponúklo im lístky zadarmo ako prejav dobrej vôle. Momentálne sa síce upiera pozornosť na horor Tiché miesto, ale Hereditary vyzerá v traileroch tiež poriadne desivo. Film má navyše famózne recenzie. 

Na Slovensku sa ho dočkáme 19. júla (červenec) 2018. Nižšie prikladáme aj oficiálny trailer. Asi sami uznáte, že deťom by ste ho nepustili...

Domov
Zdieľať
Diskusia