Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Obaja Han Solovia na jednom mieste. Pozrite si vtipný výstup Harrisona Forda uprostred rozhovoru Aldena Ehrenreicha

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aj v týchto Raňajkách vám prinášame posledné informácie k vašej rannej káve.

Vitajte pri našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom. Ako obyčajne, aj dnes si zhrnieme všetko podstatné, čo by vám z filmového sveta nemalo ujsť.

Solo: A Star Wars Story

Alden Ehrenreich práve poskytoval interview ohľadom blížiacej sa sólovky Solo: A Star Wars Story, keď mu uprostred vety skočil do záberu samotný Harrison Ford, teda predstaviteľ Han Sola v pôvodnej Star Wars ságe. Celý incident si môžete pozrieť nižšie. Han Solo do našich kín dorazí 24. mája (květen) 2018.

Suspiria

Remake klasického hororu Suspiria sa predstavuje prvými obrázkami. V snímke si zahrajú Dakota Fanning, Tilda Swinton, Chloe Grace Moretz a Mia Goth. Režíruje Luca Guadagnino. Premiéra by mala byť ešte tento rok.

Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight

Oscarový Guillermo del Toro (The Shape of Water) privedie k životu hororovú antológiu 10 After Midnight. Samotný režisér v nej predstaví niekoľko príbehov, ktoré sú rovnakou mierou premyslené ako desivé.

Priestor na réžiu dostanú rôzni talentovaní filmári, ale predpokladá sa, že Del Toro sa tiež pár epizód zrežíruje. Celý projekt nám doručí Netflix. Guillermo del Toro bude pôsobiť na pozícii tvorcu a výkonného producenta.

Obaja Han Solovia na jednom mieste. Pozrite si vtipný výstup Harrisona Forda uprostred rozhovoru Aldena Ehrenreicha
Zdroj: Fox Searchlight Pictures

Trilógia o Temnom rytierovi a jej žánrové zaradenie

Christopher Nolan vníma každý diel svojej trilógie o Batmanovi ako odlišný žáner. Ten podľa režiséra definujú práve jeho záporáci. Batman Begins vníma ako klasický origin, The Dark Knight vidí ako krimi drámu v štýle Michaela Manna a The Dark Knight Rises ako historický epos.

Obaja Han Solovia na jednom mieste. Pozrite si vtipný výstup Harrisona Forda uprostred rozhovoru Aldena Ehrenreicha
Zdroj: Warner Bros.

Trollhunters

Tretia a posledná séria animovaného seriálu Trollhunters od Guillerma del Tora prichádza s oficiálnym trailerom. Bude sa zaoberať osudom civilizácií ľudí a trollov a hlavní hrdinovia sa budú snažiť zabrániť Gunmarovi a Morgane v tom, aby na celý svet zoslali Večnú Noc.

Aby svojich protivníkov ale porazili, musia vyhľadať pomoc legendárneho čarodejníka Merlina a získať mocnú magickú zbraň. V originálnom znení môžeme začuť hlasy Marka Hamilla, Leny Headey či Kelseya Grammera. Tretia séria si odbije premiéru 25. mája (květen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia