Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Exprezident USA Barack Obama dostane televíznu show a Joel Edgerton natočí drámu o gayovi, ktorý vyrastá vo fanaticky veriacej rodine

FILMY A SERIÁLY FORD VS FERRARI
Uložiť Uložené

V dnešných Raňajkách vám opäť prinášame súhrn podstatných noviniek za posledné dni.

Aj toto ráno začneme našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom. Dnes sa pozrieme aj na nový režisérsky počin Joela Edgertona či novinku Nicolasa W. Refna

Bývalý prezident USA Barack Obama a jeho manželka dostanú vlastný seriál

Ako sme vás už informovali v minulosti, bývalý prezident USA Barack Obama a jeho manželka Michelle ešte nedávno rokovali s Netflixom o svojej vlastnej show.

Teraz streamovací gigant potvrdil, že projektu sa skutočne dočkáme, keďže s Obamovcami uzavrel viac-ročný kontrakt. Tešiť sa údajne môžeme nielen na spomínanú show, ale aj celovečerné snímky či dokumenty.

Exprezident USA Barack Obama dostane televíznu show a Joel Edgerton natočí drámu o gayovi, ktorý vyrastá vo fanaticky veriacej rodine
Zdroj: NBC/Chum Television

Boy Erased

Pozoruhodne vyzerajúca dráma Boy Erased s Lucasom Hedgesom, Russellom Croweom, Nicole Kidman a Joelom Edgertonom sa nám predstavuje na prvých obrázkoch. Príbeh je o mladom Jaredovi, ktorý je gay, ale zároveň je synom baptistického kňaza. V rodine teda vládne silná homofóbia.

Keď sa Jaredova orientácia prevalí, je postavený pred voľbu: Buď sa pôjde "liečiť", alebo bude z rodiny vyhnaný. Režíruje spomínaný Joel Edgerton a do amerických kín snímka dorazí 28. septembra (záŕí) 2018.

Too Old to Die Young

Nový projekt oceňovaného, ale aj kontroverzného režiséra Nicolasa Windinga Refna je temná kriminálka Too Old To Die Young. Tentokrát pôjde o seriál a jeho príbeh sa bude odohrávať v Los Angeles.

Odporúčané
Frozen 2 ovládlo kiná po celom svete s tržbami 350 miliónov dolárov. Ford vs Ferrari prekonal hranicu 100 miliónov (Box Office) Frozen 2 ovládlo kiná po celom svete s tržbami 350 miliónov dolárov. Ford vs Ferrari prekonal hranicu 100 miliónov (Box Office) 24. novembra 2019, 20:26

Hlavnou postavou bude policajt, ktorý sa spoločne s ďalším mužom ocitne v temnom podsvetí plnom zabijakov, členov Yakuzy, kartelových bossov, ruskej mafie či gangov tínedžerských vrahov.

Prvá séria bude mať 10 epizód a zahrajú si v nej Miles Teller, William Baldwin, Jena Malone a Callie Hernandez. Premiéra sa očakáva v priebehu roka 2019.

Luke Cage 

Luke Cage sa stal po očistení svojho mena nepriestrelnou celebritou ulíc Harlemu, s čím zároveň prichádza aj väčšia potreba ochraňovať komunitu a nájsť svoje limity.

Nový nepriateľ ho však donúti balansovať na hrane, ktorá oddeľuje hrdinov od záporákov. Druhá séria úspešného marvelovského seriálu sa pripomína novou krátkou ukážkou. V pokračovaní si zahrajú Mike Colter, Simone Missick či Mustafa Shakir. Premiéra sa uskutoční 22. júna (červen) 2018.

Ford vs Ferrari


V novinke Jamesa Mangolda (Logan) Ford vs Ferrari si zahrajú Christian Bale a Matt Damon. Bale stvárni šoféra Kena Milesa a Damon inžiniera, ktorý navrhol auto Ford GT 40. Okrem nich si v snímke zahrajú aj Caitriona Balge a Noah Jupe. Predpokladá sa, že prvá klapka padne už čoskoro.

Exprezident USA Barack Obama dostane televíznu show a Joel Edgerton natočí drámu o gayovi, ktorý vyrastá vo fanaticky veriacej rodine
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia