Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2018, 23:45
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Rodinka úžasných versus Podkopávači. Sledujte súboj z konca jednotky a zoznámte sa s novými hrdinami očakávaného pokračovania

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokračovanie animovaného hitu s názvom The Incredibles rozhodne nebude iba o hlavných postavách a záporákovi, čo dokazujú aj najnovšie ukážky.

Očakávaná premiéra Rodinky úžasných 2 sa pomaličky blíži a vďaka doposiaľ zverejneným ukážkam už máme aj celkom dobrú predstavu o tom, čo nás na strieborných plátnach vlastne čaká.

Hlavnou hviezdou bude tentokrát Helen (Holly Hunter), zatiaľ čo Bob (Craig T. Nelson) ostane doma a postará sa o ich superhrdinské deti, Violet (Sarah Vowell), Dasha (Huck Milner) a nevyspytateľného malého Jack-Jacka.

Keď sa však na scéne objaví nový záporák, ktorý plánuje uskutočniť svoj diabolský a geniálny plán, rodinka bude musieť opäť spojiť sily s Frozoneom (Samuel L. Jackson) a nájsť spôsob, ako ho poraziť.

Rodinka úžasných versus Podkopávači. Sledujte súboj z konca jednotky a zoznámte sa s novými hrdinami očakávaného pokračovania
Zdroj: Disney/Pixar

No pokračovanie okrem hlavných postáv predstaví aj niekoľko vedľajších a doposiaľ neznámych, čo dokazuje nižšie priložené video, v ktorom sa môžeme zoznámiť s ďalšími hrdinami so superschopnosťami.

Jedným z nich je napríklad Voyd (Sophia Bush). Tá dokáže vytvoriť akési portály, v ktorých môžu veci miznúť a následne sa aj znovu objaviť. Popri Voyd sú ale v ukážke spomenutí aj The Indestructible Brick, The High-Flying Screech či Super Senior Reflux.

A aby toho na jeden článok nebolo málo, tak nám tvorcovia animáku posunuli aj minútový klip, ktorý sa sústredí na súboj ústrednej rodinky so superzáporákom menom Underminer.

Po videách sa však ešte na malý moment presunieme k informáciám v textovej forme, pretože režisér Brad Bird (The Iron Giant, The Incredibles) sa nedávno v krátkosti rozpovedal ohľadom posunutia premiéry filmu. Tá bola pôvodne naplánovaná až na rok 2019, nakoniec si ale vymenila miesto s animákom Toy Story 4.

Bird prezradil, že vďaka kratšiemu času na výrobu sa síce cítil pod väčším tlakom, no na strane druhej, podľa jeho slov to bolo pre Rodinku úžasných 2 len a len prínosom. Dokonca si myslí si, že jeho tím odviedol ešte lepšiu prácu než za normálnych okolností.

Ako to však nakoniec dopadne, to sa dozvieme 2. augusta (srpen) 2018, kedy snímka dorazí aj k nám. Pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Zájdete na Incredibles 2 do kina, alebo ešte stále nie ste úplne presvedčení?

V samotnom závere si nezabudnite vychutnať ešte niekoľko čerstvých plagátov.

Domov
Zdieľať
Diskusia