Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2018, 0:58
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jedna z hlavných postáv The Walking Dead po 9. sérii končí so zombíkmi. Údajne sa objaví len v 6 epizódach

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Je tu s nami už od začiatku, no čoskoro sa s ňou rozlúčime.

V článku sa nachádzajú možné spoilery pre 9. sériu The Walking Dead

Ak čítate tento článok, buďto sa o seriál už nezaujímate a ste len zvedaví, kto ho opúšťa, alebo už máte 8. série za sebou a chcete si nechať skaziť prekvapenie. My ho síce ukrývame za neistý obrázok, no všetky zahraničné weby v nadpisoch oznamujú, že Andrew Lincoln po 9. sérii The Walking Dead končí. 

Svet zombíkov má navždy opustiť a aj keď zatiaľ nie je isté, či jeho postava Ricka Grimesa zomrie, pravdepodobne sa s ňou už nezvítame. Informácie nie sú 100% a potvrdené nebudú, kým (alebo ak) sa to nestane, no server Collider si je istý, že odchod Andrewa je nevyhnutný. 

Nahradiť ho má jeho kolega Norman Reedus so svojím Darylom. Toho tiež poznáme prakticky od začiatku a aj napriek svojmu divnému správaniu z posledných epizód a menšej porcii času "na plátne" ho majú fanúšikovia najradšej. Podľa všetkého sa práve on stane tvárou The Walking Dead v 10. a ďalších sériách, pričom dostane aj väčší balík peňazí. 

Ak sa tieto informácie skutočne vyplnia, bude to zaujímavé. Seriál možno predsa len naberie nový smer a možno sa do neho vráti aj nejaká tá príbehová a scenáristická kvalita. Zatiaľ ale v nič nedúfame. 

Anketa:
Ak by to malo zlepšiť kvalitu seriálu, obetovali by ste postavu Ricka Grimesa?
Áno, aj tak ho veľmi nemám rád/rada a seriál sa už takmer nedá pozerať
Nie, seriál si užívam a Ricka mám rád/rada. Ak v seriáli zomrie, neprežijem to a z toho šoku možno začnem pozerávať niečo kvalitnejšie
Áno, aj tak ho veľmi nemám rád/rada a seriál sa už takmer nedá pozerať
45 %
382 Hlasov
Nie, seriál si užívam a Ricka mám rád/rada. Ak v seriáli zomrie, neprežijem to a z toho šoku možno začnem pozerávať niečo kvalitnejšie
55 %
475 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia