Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2018, 16:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bláznivá a sexy. Tak na nás z ďalšieho náhľadu pôsobí netradičná kriminálna novinka z Cannes

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Keby na vás z bazéna doslovne štekalo mladé krásne dievča, aká bude vaša prvotná reakcia?

Autor pôsobivého hororu It Follows (David Robert Mitchell) sa rozhodol natočiť poriadnu šialenosť. Už z náhľadu je jasné, že snímka bude v sebe obsahovať množstvo scén, pri ktorých sa budete držať za hlavu a uvažovať, načo sa na tento film vôbec pozeráte. Alebo naopak, s úsmevom na perách budete chrochtať blahom.

Noir thriller s prvkami krimi a komédie rozpovie príbeh Sama (Andrew Garfield), ktorému hlavu poblázni nahá plavkyňa Sarah (Riley Keough).

Jej neodolateľný úsmev si smiete vychutnať aj v nižšie priloženej ukážke a snáď ľahko pochopíte, čo ho na mladej susedke tak veľmi zlákalo. Na druhý deň ale dievča zmizne a Sam sa púšťa do pátrania.


Bláznivá a sexy. Tak na nás z ďalšieho náhľadu pôsobí netradičná kriminálna novinka z Cannes
Zdroj: A24

Mitchellova novinka sa počas májového festivalu v Cannes uchádzala o vzácnu Zlatú Palmu, no tú nakoniec získala dráma od režiséra Hirokazu Koreeda Shoplifers. Pokiaľ ste nemali tú česť zúčastniť sa tohtoročného Cannes a snímku by ste však radi videli, príležitosť vám poskytne 5. ročník Be2can (26. september/září až 2. október/říjen 2018).

Hlavnej role vo filme sa ujal spomínaný Andrew Garfield (Silence) a jeho príťažlivú susedku stvárnila Riley Keough (Mad Max: Fury Road). Ďalej sa vo filme ale objavili aj herci, ako Topher Grace (Interstellar), Jimmi Simpson (Westworld), Callie Hernandez (La La Land) či Laura-Leigh Claire (We're the Millers).

Domov
Zdieľať
Diskusia