Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2018, 5:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V pokračovaní kultového hororu Osvietenie si hlavnú rolu zahrá Ewan McGregor. Réžie sa chopí tvorca Geraldovej hry

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalšie Raňajky otvoríme adaptáciou románu Stephena Kinga, ale dôjde aj na všetky podstatné novinky s posledných dní.

Hollywood nikdy nespí, čo znamená, že vám aj tentokrát môžeme v našej rubrike Raňajky s Filmkultom priniesť hrsť toho najpodstatnejšieho z továrne na sny.

Doctor Sleep

Hlavnú úlohu dospelého Dannyho Torrancea si v chystanej adaptácii románu Doctor Sleep od Stephena Kinga zahrá Ewan McGregor. Doctor Sleep je pokračovaním kultového románu Osvietenie, ktorý majstrovsky sfilmoval Stanley Kubrick. Režíruje Mike Flanagan, tvorca vydarenej kingovskej adaptácie Geraldova hra.

V pokračovaní kultového hororu Osvietenie si hlavnú rolu zahrá Ewan McGregor. Réžie sa chopí tvorca Geraldovej hry
Zdroj: Lionsgate

The Good Lord Bird

Ethan Hawke si zahrá hlavnú rolu v adaptácii románu The Good Lord Bird od Jamesa McBridea. Seriál vznikne pod krídlami Blumhouse Television a bude sa odohrávať v dobe otroctva.

Hawke si zahrá legendárneho Johna Browna, ktorý patril k najradikálnejším abolicionistom, teda tým, čo sa snažili o zrušenie otroctva. Herec sa bude podieľať aj na scenári a produkcii.

V pokračovaní kultového hororu Osvietenie si hlavnú rolu zahrá Ewan McGregor. Réžie sa chopí tvorca Geraldovej hry
Zdroj: Lionsgate/Summit

Luke Cage

Od druhej série marvelovského Lukea Cagea nás delia už len dni, avšak na sledovanie sa môžete naladiť novým trailerom. Ten sa tentokrát zameriava hlavne na Mariah Dillard v podaní Alfre Woodard. Nové epizódy dorazia 22. júna (červen) 2018.

Bumblebee

Spin-off k sérii Transformers s názvom Bumblebee sa nám už predstavil prekvapivo slušným teaserom, teraz sa však v novom videu môžete pozrieť aj na priebeh samotného natáčania.

Režíruje Travis Knight a v hlavných úlohách uvidíme Hailee Steinfeld, Pamelu Adlon či Johna Cenu. Do slovenských kín snímka dorazí 27. decembra (prosinec) 2018.

Man Alive

Režisér Hiro Murai známy prácou na seriáli Atlanta zrežíruje svoj prvý celovečerák. Bude ním sci-fi thriller Man Alive. Zem sa v ňom stane terčom invázie mimozemských síl. Aby hlavný hrdina prežil, odstrihne sa od sveta a žije takmer v úplnej izolácii.

Čoskoro však zisťuje, že na svete sa podarilo prežiť aj iným ľuďom. Okrem Atlanty sa Murai zapísal do povedomia aj réžiou provokatívneho hudobného klipu This Is America, v ktorom si zahrala hviezda Atlanty, Donald Glover.

S-Town

Tom McCarthy, režisér výbornej oscarovky Spotlight, má nový projekt s názvom S-Town. Ten bude založený na rovnomennom podcaste. Zameriaval na investigatívnu žurnalistiku a v roku 2012 do jeho redakcie dorazil mail od muža, ktorý sa predstavil ako John.

Ten moderátora Briana Reeda prosil, aby prišiel do istého mesta v Alabame a vyšetril záhadnú vraždu. Reed však na mieste zistil, že pravda bude omnoho zložitejšia, než všetky jeho doterajšie predstavy. Scenár napíše Samuel Hunter (The Healing).

V pokračovaní kultového hororu Osvietenie si hlavnú rolu zahrá Ewan McGregor. Réžie sa chopí tvorca Geraldovej hry
Zdroj: Open Road Films
Domov
Zdieľať
Diskusia