Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Práce na Sicario 3 sa už rozbiehajú a James Wan prezradil, že na trailer pre Aquamana si počkáme až do júlového Comic-Conu

FILMY A SERIÁLY THE FIRST PURGE
Uložiť Uložené

Vládca Atlantídy sa nám na prvých záberoch ukáže až o mesiac. Veríme však, že nám Wan prichystá poriadne epickú ukážku.

Dúfame, že ste mali pohodový víkend a ste pripravení na ďalšiu várku filmových noviniek. V dnešných Raňajkách s Filmkultom sa dozviete všetko podstatné.

Sicario 3

Druhý diel thrilleru Sicario s podtitulom Day of the Soldado síce na svoju premiéru ešte len čaká, avšak podľa producenta Trenta Luckinbilla môžeme trojku očakávať "s absolútnou istotou". Na treťom diele sa už dokonca začína pracovať.

Tvorcovia a štúdio evidentne veria, že aj dvojka bude pokračovať v šľapajách geniálnej jednotky. A zatiaľ tomu veríme aj my. Sicario 2 do našich kín dorazí už 28. júna (červen) 2018.

   

 The First Purge

Už toto leto budeme v kinách svedkami toho, ako prebiehala vôbec prvá Očista v histórii USA. Prequel k známej hororovej sérii The Purge dorazí 5. júla (červenec) 2018 a v galérii si môžete vychutnať niekoľko štýlových plagátov.

Alpha

V snímke Alpha sa presunieme približne 20 000 tisíc rokov do minulosti, k poslednej dobe ľadovej. Mladého muža menom Keda v divočine napadne svorka vlkov.

Podarí sa mu však prežiť a dokonca sa zľutuje nad jedným z vlkov a jeho život ušetrí. Medzi človekom a zvieraťom následne vzniká silné puto. Na Slovensku sa snímky dočkáme 30. augusta (srpen) 2018.

Aquaman

Pôvodne sme si mysleli, že trailer na DC komiksovku Aquaman od Jamesa Wana uvidíme už v najbližších dňoch. Režisér však prostredníctvom Twitteru dal na známosť, že si počkáme až do San Diego Comic-Conu. 

Ten sa uskutoční 19.-22. júla (červenec) 2018. Nižšie prikladáme aspoň nové logo a obrázok, z ktorého je jasné, že sa môžeme pripraviť na epickú jazdu. Slovenská premiéra je naplánovaná na 20. decembra (prosinec) 2018

Práce na Sicario 3 sa už rozbiehajú a James Wan prezradil, že na trailer pre Aquamana si počkáme až do júlového Comic-Conu
Zdroj: Warner Bros./Entertainment Weekly

Grinch

Známy ničiteľ Vianoc sa vracia v novom traileri. V tejto verzii má hlas Benedicta Cumberbatcha a opäť plánuje ľuďom najkrajšie sviatky v roku poriadne osladiť. Na režisérskom kresle sedí Yarrow Cheney a na Slovensko Grinch dorazí 8. novembra (listopad) 2018.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia