Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2018, 14:26
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tvorcovia Ricka a Mortyho plánujú 70 nových epizód a sľubujú, že na nové série už nebudeme čakať tak dlho

FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Vďaka novej dohode s Adult Swim budú Justin Roiland a Dan Harmon schopní pracovať rýchlejšie.

Hyper-úspešný seriál Rick and Morty má za sebou už 3. série a na Filmkulte ho jednoznačne považujeme za jeden z najlepších seriálov súčasnosti. Oddaných fanúšikov však naposledy pomerne roztrpčilo, že na 3. sériu museli čakať až dva roky.

Čakanie síce stálo za to, keďže sme dostali skutočnú pecku, avšak diváci by určite uvítali, keby sa tvorcom darilo svoje šialené dobrodružstvá vytvárať s trochu menšími odstupmi.

Tvorcovia Ricka a Mortyho plánujú 70 nových epizód a sľubujú, že na nové série už nebudeme čakať tak dlho
Zdroj: Adult Swim

Tvorcovia seriálu, Justin Roiland a Dan Harmon, v minulosti potvrdili, že 4. séria nedorazí skôr ako v roku 2019, čiže opäť dva roky po poslednej sérii.

Justin Roiland potvrdil, že na nových epizódach sa už pracuje. Rozhovoril sa ale tiež o novej zmluve s Adult Swim, v ktorej sa s Harmonom zaviazali doručiť celkovo 70 nových častí seriálu.

„Chceme, aby boli nové diely dobré, ale tiež ich chceme divákom ponúknuť trochu rýchlejšie,“ povedal Roiland. „Myslím si ale, že teraz, keď máme túto veľkú úlohu, dáva nám to možnosť pracovať v rýchlejšom tempe.

nebudeme robiť medzi sériami také dlhé pauzy. Ideme podľa jasného plánu a našim cieľom je, aby ten rozbehnutý stroj stále fungoval.“

Pre fanúšikov ide určite o dobré správy. Je síce pravdou, že 4. série sa nedočkáme skôr ako v roku 2019, avšak zdá sa, že epizódy ďalších sérií by k nám mali doputovať rýchlejšie.

Odporúčané
RECENZIA: 7. séria Ricka a Mortyho vrátila seriál na vrchol. Je v nej však aj najhoršia epizóda celého seriálu RECENZIA: 7. séria Ricka a Mortyho vrátila seriál na vrchol. Je v nej však aj najhoršia epizóda celého seriálu 21. decembra 2023, 10:00

Zatiaľ nie je jasné, ako sa spomínaných 70 častí prerozdelí do jednotlivých sérií, ale tvorcovia sa vyjadrili, že by chceli, aby mali niektoré série aj viac než doterajších 10 epizód.

Tvorcovia Ricka a Mortyho plánujú 70 nových epizód a sľubujú, že na nové série už nebudeme čakať tak dlho
Zdroj: Adult Swim
Domov
Zdieľať
Diskusia