Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2018, 9:09
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Nicolas Cage nadabuje ďalšieho Spider-Mana v skvelo vyzerajúcom animáku o Paralelných svetoch. Koľko pavúčich hrdinov v ňom vlastne uvidíme?

FILMY A SERIÁLY NICOLAS CAGE SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE
Uložiť Uložené

Nesmierne lákavá snímka Spider-Man: Into The Spider-Verse získava ďalšiu hereckú posilu. Jednej z postáv totiž prepožičia svoj hlas Nicolas Cage.

O hercovi Nicolasovi Cageovi je dobre známe, že patrí k fanúšikom komiksov a je tiež veľkým obdivovateľom Supermana. V úlohe svojho obľúbeného superhrdinu sa dokonca objaví už čoskoro, keďže mu prepožičia hlas v blížiacom sa animáku Teen Titans Go! To the Movies.

Ako sa však teraz ukázalo, tento rok to ešte stále nie je všetko. Najnovšie informácie totiž hlásia, že Cage nadabuje Spider-Mana Noir, ktorý sa ako jeden z viacerých hrdinov s pavúčimi schopnosťami mihne v úžasne vyzerajúcom projekte Spider-Man: Into The Spider-Verse.

Spider-Man Noir pochádza z komiksového univerza Marvel Noir, ktorý sa na svet pavúčieho muža pozerá s o čosi temnejšej stránky. Pod maskou tohto Spider-Mana sa taktiež ukrýva Peter Parker.

Príbeh animáku Spider-Man: Into The Spider-Verse sa bude sústrediť na tínedžera menom Miles Morales (Shameik Moore), ktorý ale rozhodne nebude jediným hrdinom filmu, o čom nás naposledy presvedčila aj skvelá ukážka.

Okrem Milesa a Spider-Mana Noir je tak zatiaľ potvrdený aj klasický Peter Parker (Jake Johnson) či Spider-Gwen (Hailee Steinfeld). Snímku Spider-Man: Into the Spider-Verse uvidíme v našich kinách 13. decembra (prosinec) 2018 a ak sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem.

Nicolas Cage nadabuje ďalšieho Spider-Mana v skvelo vyzerajúcom animáku o Paralelných svetoch. Koľko pavúčich hrdinov v ňom vlastne uvidíme?
Zdroj: Pathé Films
Domov
Zdieľať
Diskusia