Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2018, 10:22
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jurassic World: Fallen Kingdom zarobil miliardu v kinách v krátkom čase. Diváci sa dinosaurami stále neprejedli

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V Universal Pictures môžu byť spkojní: Fallen Kingdom kráča v šľapajách svojho predchodcu.

V poslednom box office článku sme písali, že Jurassic World: Fallen Kingdom pokorí miliardovú hranicu do niekoľkých dní. No, a ten deň je práve nastal. J. A. Bayonovi sa tak podarilo nadviazať na Colina Trevorrowa, ktorého prvý diel sa tiež zaradil medzi miliardové úspechy.

Fallen Kingdom síce utrpel pomerne nepríjemné prepady (59%), avšak dinosaury ľudí stále lákajú, hoci kritické a koniec-koncov aj divácke reakcie tentokrát ani zďaleka nie sú také nadšené.

Fallen Kingdom dokázal na domácej pôde ukoristiť 304,8 miliónov a celosvetovo dodal 700 miliónov. Filmu sa mimoriadne darilo aj v Číne (245 mil.), pričom sa patrí podotknúť, že nás ešte čaká premiéra v Japonsku. V štúdiu Universal teda môžu byť viac než spokojní.

V chystanej tretej časti sa na režisérske kreslo vráti Colin Trevorrow, ktorý aj napíše scenár (spoločne s Emily Carmichael) Premiéry by sme sa mali dočkať v roku 2021. Videli ste už Jurassic World: Fallen Kingdom? Je podľa vás úspech sequelu zaslúžený?

Domov
Zdieľať
Diskusia